Nem mindennapi borok, mindennapi áron
Több, mint 100 féle minőségi folyó és palackos borral várjuk kedves borszerető vendégeinket. Magyarország 22 borvidékéből 12 képviselteti magát nálunk, Szekszárd, Pécs, Villány, Tokaj, Eger, Mátra, Kunság, Balatonboglár, Balaton melléke, Balatonfüred-Csopak, Badacsony és a Balaton felvidéki borvidékek.
A legkiválóbb magyar borászoktól vásároljuk borainkat, amelyek közül jó néhány kifejezetten a Borhálónak készült.

Széles választékunk nem csak a borokra, hanem a kiszerelésükre is kiterjed, vevőink alkalomtól függően, választhatnak a hagyományos 0,75 palackos, 1,5 Magnum palack, 2, illetve 3 Literes PET palackos és a 3, 5 és 10 Literes Bag in Boxos kiszerelések közül.

Folyamatosan bővülő kínálatunkról és borkóstolóinkról első kézből tájékozódhatsz, amennyiben feliratkozol hírlevelünkre.

 

Ti mondtátok

"Szőke Mátyás vörösbora isteni élmény, köszönöm nektek csodás gyümölcsös gyöngyöző aroma. Ha legközelebb ismét lekésném a vonatot betérek egy újabb kostolóra." K. Ági

"Kb 10 éve Ludányi Olaszrizlingjét iszom garantált minőség, fröccsnek és tisztán is.Igazi remekmű Gyöngyöstarjánból!" H.József

"Köszönöm a Lisicza kóstolóra való meghívást, nagyon jól éreztem magam. Remek borok, jó társaság, kellemes péntek délután." G.Zoltán


"Köszi szépen nektek a tegnapi remek estét, nagyon jól éreztem magam és a borok is kiválóak voltak. " G. Zoltán

"A legutóbbi szállítmányból a Babérliget - Grófi Szérű cuvée letisztult, telt mineralitásával nagyon kellemes meglepetés. A többire sincs panasz, a Tóth féle Pinot Noir igazán zamatos, a Cézár féle Cabernet Sauvignon örök sláger. Most kezdem, a Babérliget - Derű palackot. Kellemesen gyümölcsös, nem tolakodóan, de testes nedű.
Több palackot elajándékoztam, a Cézár száraz pezsgőt is, ebből szükség lesz pótlásra, nagyon kíváncsi vagyok rá." K. Béla

"Vendégeink elmentek és az általatok ajánlott és hozott bor az utolsó cseppig elfogyott és mindenkinek nagyon ízlett!
Köszönjük!" H. Ildikó
 
"A Takler Rozét tegnap este "teszteltük". Igazán finom könnyed rozé, csak a hűtőben kell helyet csinálni, hogy elférjen a kanna. Bár a tegnap estét elnézve nem sokáig lesz ott." N. László

"Nagyon gyorsan megkaptam a borokat, és igazán nagyon kedves volt az úr a boltban, nagyon elégedett vagyok mindennel. Köszönöm!"  V.Sz. Bernadett


Blog


„Jó bort szeretnénk készíteni, ezzel kelünk, ezzel fekszünk!” – Tóth Katalinnal beszélgettünk


Az Egri Borvárat, Tóth Ferenc pincészetét bátran nevezhetjük családi pincészetnek, hiszen a többgenerációs borászcsalád apraja-nagyja mindennap megszállottként dolgozik az egri bor és borászat jó hírének öregbítéséért. Lányával, Katalinnal beszélgettünk Egerben, aki aktívan bekapcsolódik a gazdaság mindennapjaiba, a kereskedelem, a borturizmus, a marketing az ő területe.

Igazi őszi hangulat: Sütőtök illat és egy gyümölcsös rosé


Gyermekkori késő őszi esték emlékét idézi a konyhát betöltő sütőtök illata. A cikkekre vágott, dércsípte termés a sütőben sül készre. Ismerős?

NEM ŐSZ AZ ŐSZ BIRSALMA ÉS EGY KELLEMES ROSÉ NÉLKÜL


Az ősz egyik legkedveltebb gyümölcse a birsalma. A birsalma csodás illata sütve gyermekkori emlékeket idéz. Raguba vagy bablevesbe téve pedig gasztronómiai különlegességgé emeli azt. Egy egyszerű csirkés ételt is megbolondít, hát még ha egy kellemes roséval kísérjük!

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2600 Vác
Dr. Csányi László krt. 27/a

Nyitvatartás:
keddtől-péntekig: 9-19
szombaton: 9-14
Vasárnap, hétfő: ZÁRVA

Elérhetőség:
06/20/967-3410
vac@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.