VISSZAJÖVÜNK! SZEGEDI BOHÉM SÉTA AZ ISZÁK REGIMENT NYOMÁBAN


SÉTA AZ ISZÁK REGIMENT NYOMÁBAN

Ma a szegedi belváros utcáin sétálva lépten-nyomon találkozunk egy kávézóval vagy egy jó kis étteremmel. Eszünkbe jutnak a valamikori nagy nevek, a 'Hági', a 'Hungi', a 'Szeged' és jó néhány emlék is előkerül.

De vajon tudjuk-e, hogy ki volt Haggenmacher, Kass János, Poldi bácsi? Hol voltak a vendéglői a Ströbl családnak? Honnan kerültek hozzánk Virághék és hol párbajozott Gárdonyi?

Frissítő fröccs a Borhálóban, 2 órás városnéző séta Nórival és tetszés szerint 5 vagy 6 tételes térképes borkóstoló a Borhálóban. Kell ennél több?

Sétánk során meglátogatjuk az emblematikus helyeket, megidézzük a hírességeket és kiderítjük, hogy bennünket felvennének-e a valamikori iszák regiment soraiba.

Idegenvezető: Hódi Nóra

Borkalauz: Molnár-Major Márta

Részvételi díj:

  • Az idegenvezető díja 15.000,- Ft/ túra/csoport (max. 15 fő/csoport)
  • A borkóstoló díja 5.500,- Ft/fő 5 bortétel vagy 6.950,- Ft/fő 6 bortétel esetén, ami tartalmazza 1 dl bor elfogyasztását tételenként és személyenként a vezetett kóstoló keretei között, valamint olívaolajos kenyérfalatkákat borkísérőként.
  • További borkorcsolya (szendvics, meleg street food) is rendelhető opcionálisan, amiről a foglaláskor adunk tájékoztatást.

Helyszín: Borháló Szeged borkereskedésből történő indulással Szeged belvárosa.

Időpont: Előzetes egyéni vagy csoportos bejelentkezés alapján 2020. szeptember 30-ig.

'Visszajövünk!' kampány: 2020. június 1 - július 15. A kampány ideje alatt történő foglalás esetén 1 palack 'helyi' bort, csoportoknak a csoport létszámától függően egy 3-6 palackos 'helyi' borcsomagot bort adunk ajándékba.

 

A PROGRAMRA ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK VALAMELYIKÉN: 

Borháló Szeged Borkereskedés (6722 Szeged, Gutenberg utca 10.)
szeged@borhalo.com 
+36 30 208 1299

web: https://www.borhalo.com/szeged , facebook: https://www.facebook.com/borhaloszeged/

Szeged Tourinform iroda  (6720 Szeged, Széchenyi tér 12.)
szeged@tourinform.hu
+ 36 62 488 690Iratkozz fel hírlevelünkre