BOROK ÉS CSILLAGOK 2.

Borháló Szeged2022-12-17

Ugye ti is szerettek elmerülni a csillagos égbolt látványában? Mondjuk jó társaságban, egy pohár kiváló borral?
Ezt az élményt is átélhetitek különleges esti programunkon, amely során az éjszakai égbolt legszebb részleteit hozzuk el számotokra!

Részletekért kattints! 

A tematikus borkóstolóval egybekötve bolygókról, nebulákról és csillagvárosokról tudhattok meg többet Dr. Barna Barnabás csillagász előadásában, hogy aztán a Szegedi Csillagvizsgálóba kilátogatva lézeres csillagképtúra keretében kalandozzunk az égbolton. Végül a város legnagyobb teleszkópjába pillantva saját szemetekkel is megpillanthatjátok azokat a csodákat, amelyeket a kozmikus távolságok elrejtenek előlünk: feltárulnak a Hold kráterei, a Jupiter felhősávjai és holdjai, végezetül pedig a Szaturnusz gyűrű is!

Ha esetleg az időjárás közbeszólna, akkor sem maradunk égi kincsek nélkül: borult idő esetén meteoritsimogatóval és virtuális égbolttúrával pótoljuk az élményt.

Indulás és visszaérkezés: Borháló Szeged (Gutenberg u. 10.)

 

Az ár tartalmazza:

  • 6 tétel borkóstolót és ismeretet,
  • csillagászati prezentációt,
  • belépőt a Szegedi Csillagvizsgálóba,
  • valamint létszámtól függően az audio guid használatát.

Lovaskocsi jegy ára:

külön fizetendő a helyszínen készpénzben és a létszám arányában módosul. Az árak tájékoztató jellegűek: 10 főnél 2000 Ft/fő, 15 főnél 1400 Ft/fő.

Jegyek elővételben vásárolhatóak meg!

A séta minimum 10 fő esetén indul el!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.

 


Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre