PROJEKTINFORMÁCIÓK GINOP-5.3.12-19-2020-00130


PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-5.3.12-19-2020-00130

Foglalkoztatásbővítés a TANDEM TREND Kft.-nél

  • a kedvezményezett neve: TANDEM TREND Kft.  
  • a projekt címe: Foglalkoztatásbővítés a TANDEM TREND Kft.-nél
  • elszámolható összköltség: 16 858 368 Ft
  • vissza nem térítendő támogatás összege: 11 800 857 Ft
  • a támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A TANDEM TREND Kft. telephelyén a 3700 Kazincbarcika, Egressy Béni út 4. földszint 3. sz. alatt, a projektben vállalt 3 fő létszámfelvétele megvalósult.

Felvételre került: 3 fő munkavállaló. 1 fő értékesítő-üzletkötő, 1 fő pincér és 1 fő szakács pozícióban végeznék tevékenységüket.

A felvételre került munkavállalókkal határozatlan idejű szerződést kötöttünk a pályázati Felhívásban foglaltaknak megfelelően. A foglalkoztatott munkavállalók kiválasztása és felvétele során, együttműködtünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával. A projekt megvalósulása során felvételre került munkavállalókkal a rendelkezésünkre álló humánerőforrásunk erősödött, amely lehetőséget biztosít cégünk számára további fejlődésre, a kapacitásaink bővítésére és a megrendeléseink határidőben és megfelelő minőségben történő teljesítésére. A beruházás stabilizálta cégünk pénzügyi helyzetét és segíti a jövőbeni terveink megvalósulását. A felvételre került munkavállalók részére biztos munkalehetőséget, szakmai fejlődést tudunk biztosítani, amely a munkaerőpiacon előnyt jelent számukra mindamellett, hogy hosszú távú foglalkoztatásukat tervezzük. Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya és cégünk között folyamatos, szoros együttműködés alakult ki.

  • a projekt befejezési dátuma: 2022. szeptember 30.


Iratkozz fel hírlevelünkre