A nő, ha elmúlt 40 - képzeletszínház és BORvacsora

Borháló Békéscsaba2024-05-25

Egy különleges este, egy képzeletszínházi előadással, finom vacsorával a Kornélia Étterem prezentálásában, és a Babarczi Pincészet BORaival, mely tételeket a Borháló biztosítja és Babarczi Zsuzsa személyesen fog bemutatni.

Jól hangzik, igaz?
Nézzük is a részleteket!

Az esemény helyszíne a Kornélia Étterem ( Békéscsaba, Baross utca 9-21.)
Időpontja: 2024. május 25. 18:00
Részvételi díj: 27.900 Ft, de elővételben május 13. éjfélig csak 24.900 Ft/fő!
Jegyértékesítés 2024.05.22-ig!

A BORvacsora menü- és BORsora:

Welcome drink:
Babarczi Pannonhalmi Buborczi gyöngyözőbor - 2023

Előétel:
Szárított sonkába bújtatott jércepástétom, marinált angolzeller, konfitált koktélparadicsom, libamáj sorbet-lazackaviár, tökmagos ciabatta.

Babarczi Pannonhalmi Irsai Olivér - 2023

Főétel:
Konfitált kacsamell - grillezett garnéla, bulgursaláta céklával, zöldalmás vinaigrette

Babarczi Pannonhalmi Chardonnay - 2022

Desszert:
Langyos túrós rétes, málna, habcsók, fehércsokoládé.

A vacsorát pedig egy izgalmas képzeletszínházi előadás és beszélgetés követi "A NŐ, HA ELMÚLT NEGYVEN…" címmel, melynek témája az emberi sorsok és játszámák - ahogy a nők látják.

E képzeletszínházi est keretében színésznők beszélgetnek a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszintén és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…
Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva…

Jegyek online a https://tixa.hu/Anohaelmult40-20240525-kornelia oldalon, illetve személyesen a Borháló üzletében (Békéscsaba, Gyóni Géza utca 1/D) várárolhatók meg.

Minden kedves érdeklődőt, hölgyeket a negyedik x-en túl (vagy még jóval e kor előtt), a nőket megérteni kívánó urakat, a finom BORok szerelmeseit és a különleges ételek rajongóit is várjuk sok szeretettel!


Kizárólag a Borhálónál

Iratkozz fel hírlevelünkre