Ti mondtátok

Hi András!

Just wanted to thank you for recommending me the Lisicza Cuveé. My wife and I enjoyed it tonight over the dinner. It is, without exaggeration, a fabulous wine! You compared it to Bordeaux... In my humble opinion, only a damn good Bordeaux can compete with the Lisicza. No wonder it was a top-selling product at your store last year.
Thanks again.
Keep up the good work!


Blog


Mit jelent a "szárítós tannin"?


Ilyen az is, amikor valaki "szárítós tanninról" beszél. Például: "Jó testes bor, de tannintartalma erősen szárít." Várjunk! Mi az és mit csinál?

Mit jelent a "savgerinc"?


Ilyen az is, amikor "savgerincről" beszél valaki. Például: " Friss ízekkel és lendületes savgerinccel rendelkező bor." Hogy értsük ezt?

Mit jelent a "behízelgő" bor?


Ilyen az is, amikor valaki "behízelgő" borról beszél. Például: "Ez a játékosan fűszeres, behízelgő, félédes bor a hölgyek kedvence." Hogy tud egy bor hízelegni?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 73-77.
(Mogyoródi út - Nagy Lajos király útja kereszteződés, a Tesco expressz és a Lottózó mellett)

Nyitvatartás:
Ünnepi nyitvatartás:
Nagypéntek: 10-14
Nagyszombat: 10-14
Húsvétvasárnap: 10-14
Húsvéthétfőn zárva.


H-K-Sze: 10-19
Cs-P: 10-19:30
Szo: 10-19
V: 10-14

Elérhetőség:
0620 4365152 vagy 0620 3980704
zuglo@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ