Veszprém belvárosában találod (a Fortuna Udvarban)  ital- és borkereskedésünket.
Több, mint kétszázféle minőségi rövidital választékunk (rum, gin, vodka, whisky, párlatok, likőrök stb.) minden igényt ki tud elégíteni.
Az ország történelmi borvidékeiről neves borászok közel százféle folyóborát kínáljuk meghökkentő árakon a széles palackos választék mellett.
Várunk mindenkit ingyenes kóstolóval!

Nálunk más a mÉrték!

Blog


Mi fán terem a balatoni vörösbor?


A Balaton környékét általában fehérboros vidékként tartjuk számon. Pedig teremnek itt vörösborok is, ráadásul nem is akármilyenek! De milyenek a balatoni vörösborok?

Boros tévhitek 10: Jó bort csak üvegpalackban kapni?


A minőségi borok kereskedelmében szinte mindenhol a 0,75 literes üvegpalackokat látjuk. Aki viszont okosan szeret bort vásárolni, tudja, hogy korántsem ez a legcélravezetőbb módja annak, hogy jó vásárt csináljunk.

Boros tévhitek 9: Léteznek kimondottan édes bort adó fajták?


Néhány szőlőfajta úgy él a köztudatban, hogy boruk félédes vagy édes. A merlot, a zweigelt, a tramini és a muskotályok esnek áldozatul leggyakrabban ennek a sztereotípiának. Pedig a fajtának nem sok köze van ahhoz, hogy édes vagy száraz bor készül belőle. 

Partnereink

italguru.hu
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
8200 Veszprém
Kossuth Lajos utca 5-7.
(Gizella udvar Üzletünk megtalálható az Ofotért optika alatt, a Fortuna udvar boltíves üzletében.)

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 11 - 19-ig
Ünnepi nyitvatartásunk decemberben: 9-10. illetve 16-17-e: 9-18-ig, 23-án: 9-19-ig, 24-én: 9-14-ig, 25-26-a: Karácsony (szünnap), 27-29-ig: 11-19-ig, 30-a: 9-18-ig, 31-e: 9-14-ig, jan. 1-je: szünnap, jan. 2-tól a megszokott nyitvatartással várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Elérhetőség:
+36305862285
veszprem@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.