Sokszor csak a belvárosi autópályaként emlegetjük azt az utat, melyet II. Rákóczi Ferencről neveztek el és naponta átlagosan 300 ezer teszi meg az Astoria és a Blaha Lujza tér között. Bejáratunk előtt áll meg egy rakat busz (5, 7, 8, 8A, 112, 179, 239), könnyű parkolni a szomszédos Vas utcába, és mindig akad program a szomszédos Uránia moziban vagy a Kazinczy utcai "pesti sohon".

Vissza a borhoz: Rákóczi volt első magyar "bormarketinges", aki távoli uralkodói udvarokba küldött tokaji aszút, ezzel új szintre emelte a Kárpát-medencéről alkotott világképet. 300 évvel később mi is ezt célozzuk meg a fejedelem útján állva.

Magyarország legjobb italait kínáljuk asztalodra, olyan szakértelemmel, amit áruházakban nem találsz, abból a kínálatból amibe minden jóból jutott egy pár üveg. 

Ti mondtátok

Ti írtátok, ezért úgy hiteles, ha a saját a mondataitokat adjuk közre. Szeretjük a hideget és meleg is, inspirál, motivál és utat mutat, mert a lényeg, hogy amit csinálunk Nektek tetszen.

A rólunk született sok-sok vélemény elérhetőek online, a Tripadvisor oldalán. Köszönjük, hogy Budapest legjobb 20 üzlete közé beválasztottatok, olyan rangsorban, ahol a Mammut, Allee és Westend szerepel mellettünk. Ha tárcánk nem is, de mellünk dagad ;)

A vélemény amúgy egy spontán műfaj, ami helyben születik, és valljuk be őszintén sokan rég túllépünk rajta még mielőtt internet elé kerülnénk. Ezért ajtónk mellett mindig ott a könyv, amiben tucatjával gyűlnek vendégeink ítéletei.

Vendégkönyvünk

Blog


Hungarikum lett az Egri Bikavér


Ha magyar borokról van szó, egy átlag embernek először az aszú és a bikavér jut eszébe. Idén már mindkettő szerepel a Hungarikumok listáján. Na, de mi is az a Hungarikum? Milyen házasítás a Bikavér? Most mindent megtudhatsz színes összeállításunkban!

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Szabó Eszter
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1088 Budapest
Rákóczi út 25
(Parkolni a Vas utcában vagy a régi busz állomásnál lehet. + SodaStream pont)

Nyitvatartás:
Keddtől - vasárnapig 12-től 21 óráig.

Hétfőként szünnap, akkor az 500 méterre található Borháló Körút (1085 Budapest, József krt. 29) várja vendégeinket 12-21 óra között!

Ünnepi nyitva tartás:
December 19-23.( keddtől szombatig): 12 - 21h-ig
December 24. (vasárnap): 10 - 13h-ig
December 25-26.: zárva
December 31.: 12 - 18 h-ig
2018. január 1.: zárva

Elérhetőség:
+36 30 334 5535
urania@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ