Panoráma kép az üzletről

Nem mindennapi borok, mindennapi áron
Közel 60 féle minőségi folyó és palackos borral várjuk kedves borszerető vendégeinket. Magyarország 22 borvidékéből 12 képviselteti magát nálunk.
Széles választékunk nem csak a borokra, hanem a kiszerelésükre is kiterjed, vevőink alkalomtól függően, választhatnak a hagyományos 0,75 palackos, 1,5 Magnum palack, 2, illetve 3 Literes PET palackos és a 3, 5 és 10 Literes Bag in Boxos kiszerelések közül.

A borok a weboldalunkon keresztül is megrendelhetőek, a szállítási feltételekről a Boraink menüpontban adunk bővebb tájékoztatást.

Folyamatosan bővülő kínálatunkról és borkóstolóinkról első kézből tájékozódhatsz, amennyiben feliratkozol hírlevelünkre.
Látogass el hozzánk, a hét bármely napján. 


Várunk sok szeretettel!

Borháló Újpest

Ti mondtátok

A Borcsere Kampány kapcsán kaptuk az alábbi levelet egy kedves vevőnktől.

"Kedves Borháló Csapat!
Ha a kérdés az üzletetekben vásárolható bor-élményekre vonatkozik, abban sosem csalódtam. Nem néztem sem a palackot, sem a bor fantázia nevét. Ha megmondtam mi az elképzelés, íz világ, vagy milyen ételhez vásárolnánk, mindig bejött az általatok ajánlott, a vendégek dícséretét is besöpörhettem. Mivel természetesen saját vak választásomból, cimke vagy külalak után más üzletben már többször mellényúltam, mióta megnyitottatok, bort csak nálatok vásárolunk, még ajándékba is, hisz az íz számít, nem a csomagolás. Ha műanyag flakonos bort vásárolunk otthon cimke nélküli üres palackok várják az áttöltést, így visszük ajándékba, a mese hozzá ráadás, amit ott hallunk nálatok a bor készítőjétől. Így dupla élvezet.
Köszönettel:
Radnai Mónika"
 

Blog


„Jó bort szeretnénk készíteni, ezzel kelünk, ezzel fekszünk!” – Tóth Katalinnal beszélgettünk


Az Egri Borvárat, Tóth Ferenc pincészetét bátran nevezhetjük családi pincészetnek, hiszen a többgenerációs borászcsalád apraja-nagyja mindennap megszállottként dolgozik az egri bor és borászat jó hírének öregbítéséért. Lányával, Katalinnal beszélgettünk Egerben, aki aktívan bekapcsolódik a gazdaság mindennapjaiba, a kereskedelem, a borturizmus, a marketing az ő területe.

NEM ŐSZ AZ ŐSZ BIRSALMA ÉS EGY KELLEMES ROSÉ NÉLKÜL


Az ősz egyik legkedveltebb gyümölcse a birsalma. A birsalma csodás illata sütve gyermekkori emlékeket idéz. Raguba vagy bablevesbe téve pedig gasztronómiai különlegességgé emeli azt. Egy egyszerű csirkés ételt is megbolondít, hát még ha egy kellemes roséval kísérjük!

Borhibák, amiket el is kerülhetnénk


Talán a legbosszantóbb eset, amikor egy eredetileg jó bor a szakszerűtlen tárolás miatt válik élvezhetetlenné. Milyen kár érte! Ha az alábbiak egyike esik meg veled, gondolkodj el: vajon ahol vásároltad, megfelelően tárolták a bort?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Lénárd László&Kis Zoltán
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1041 Budapest
Templom utca 2.
(Az újpesti piac mögött.)

Nyitvatartás:
H: 9:00-19:00
K-CS: 9:00-19:00
P: 9:00-20:00
Szo: 8:00-18:00
V: Elmentünk borért :)

Elérhetőség:
06 20 406 7373
ujpest@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.