Panoráma kép az üzletről

Nem mindennapi borok, mindennapi áron
Közel 60 féle minőségi folyó és palackos borral várjuk kedves borszerető vendégeinket. Magyarország 22 borvidékéből 12 képviselteti magát nálunk.
Széles választékunk nem csak a borokra, hanem a kiszerelésükre is kiterjed, vevőink alkalomtól függően, választhatnak a hagyományos 0,75 palackos, 1,5 Magnum palack, 2, illetve 3 Literes PET palackos és a 3, 5 és 10 Literes Bag in Boxos kiszerelések közül.

A borok a weboldalunkon keresztül is megrendelhetőek, a szállítási feltételekről a Boraink menüpontban adunk bővebb tájékoztatást.

Folyamatosan bővülő kínálatunkról és borkóstolóinkról első kézből tájékozódhatsz, amennyiben feliratkozol hírlevelünkre.
Látogass el hozzánk, a hét bármely napján. 


Várunk sok szeretettel!

Borháló Újpest

Ti mondtátok

A Borcsere Kampány kapcsán kaptuk az alábbi levelet egy kedves vevőnktől.

"Kedves Borháló Csapat!
Ha a kérdés az üzletetekben vásárolható bor-élményekre vonatkozik, abban sosem csalódtam. Nem néztem sem a palackot, sem a bor fantázia nevét. Ha megmondtam mi az elképzelés, íz világ, vagy milyen ételhez vásárolnánk, mindig bejött az általatok ajánlott, a vendégek dícséretét is besöpörhettem. Mivel természetesen saját vak választásomból, cimke vagy külalak után más üzletben már többször mellényúltam, mióta megnyitottatok, bort csak nálatok vásárolunk, még ajándékba is, hisz az íz számít, nem a csomagolás. Ha műanyag flakonos bort vásárolunk otthon cimke nélküli üres palackok várják az áttöltést, így visszük ajándékba, a mese hozzá ráadás, amit ott hallunk nálatok a bor készítőjétől. Így dupla élvezet.
Köszönettel:
Radnai Mónika"
 

Blog


Twickel Szőlőbirtok szőlőnedűit kóstoltuk a Borháló Újpestben...


Gódor Attila a Twickel Szőlőbirtok borásza mutatta be a pincészetet és a 9 szekszárdi finomságot a kedves vendégek nagy örömére!

Mit jelent a "szárítós tannin"?


Ilyen az is, amikor valaki "szárítós tanninról" beszél. Például: "Jó testes bor, de tannintartalma erősen szárít." Várjunk! Mi az és mit csinál?

Mit jelent a "savgerinc"?


Ilyen az is, amikor "savgerincről" beszél valaki. Például: " Friss ízekkel és lendületes savgerinccel rendelkező bor." Hogy értsük ezt?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Lénárd László&Kis Zoltán
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1041 Budapest
Templom utca 2.
(Az újpesti piac mögött.)

Nyitvatartás:
HÉTFŐ: 9:00-19:00
KEDD: 9:00-19:00
SZERDA: 9:00-19:00
CSÜTÖRTÖK: 9:00-19:00
PÉNTEK: 9:00-20:00
SZOMBAT: 8:00-18:00
VASÁRNAP: Elmentünk borért :)

Elérhetőség:
06 20 406 7373
ujpest@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ