Panoráma kép az üzletről

Nem mindennapi borok, mindennapi áron
Közel 60 féle minőségi folyó és palackos borral várjuk kedves borszerető vendégeinket. Magyarország 22 borvidékéből 12 képviselteti magát nálunk.
Széles választékunk nem csak a borokra, hanem a kiszerelésükre is kiterjed, vevőink alkalomtól függően, választhatnak a hagyományos 0,75 palackos, 1,5 Magnum palack, 2, illetve 3 Literes PET palackos és a 3, 5 és 10 Literes Bag in Boxos kiszerelések közül.

A borok a weboldalunkon keresztül is megrendelhetőek, a szállítási feltételekről a Boraink menüpontban adunk bővebb tájékoztatást.

Folyamatosan bővülő kínálatunkról és borkóstolóinkról első kézből tájékozódhatsz, amennyiben feliratkozol hírlevelünkre.
Látogass el hozzánk, a hét bármely napján. 


Várunk sok szeretettel!

Borháló Újpest

Ti mondtátok

A Borcsere Kampány kapcsán kaptuk az alábbi levelet egy kedves vevőnktől.

"Kedves Borháló Csapat!
Ha a kérdés az üzletetekben vásárolható bor-élményekre vonatkozik, abban sosem csalódtam. Nem néztem sem a palackot, sem a bor fantázia nevét. Ha megmondtam mi az elképzelés, íz világ, vagy milyen ételhez vásárolnánk, mindig bejött az általatok ajánlott, a vendégek dícséretét is besöpörhettem. Mivel természetesen saját vak választásomból, cimke vagy külalak után más üzletben már többször mellényúltam, mióta megnyitottatok, bort csak nálatok vásárolunk, még ajándékba is, hisz az íz számít, nem a csomagolás. Ha műanyag flakonos bort vásárolunk otthon cimke nélküli üres palackok várják az áttöltést, így visszük ajándékba, a mese hozzá ráadás, amit ott hallunk nálatok a bor készítőjétől. Így dupla élvezet.
Köszönettel:
Radnai Mónika"
 

Blog


Észak- és Dél-Balaton: mi a különbség?


A Balatont legtöbbször mint egységes borrégiót szoktuk emlegetni. A környék borai azonban sokkal változatosabbak annál, hogy csak úgy egy kalap alá vegyük őket. A Balatont négy borvidék határolja közvetlenül: a Balatonboglári, a Badacsonyi, a Balatonfelvidéki és a Balatonfüred-Csopaki. Hogyan igazodjunk ki ennyi, egymás közvetlen közelében fekvő borvidéken?

Ezek az idei nyár legjobb fröccsborai


Mit igyunk ebben a nagy melegben? Természetesen fröccsöt! Az a jó a fröccsben, hogy mindenki hozzáigazíthatja a saját ízléséhez. Fehér, rosé, siller- és vörösborból egyaránt készülhet, tetszés szerinti bor-szóda aránnyal. Adunk néhány tippet a tökéletes fröccs elkészítéséhez!

Hagyományőrzés és újítás Pannonhalmán


Amilyen picike a Pannonhalmi borvidék, olyan elegánsan cseng a neve. Patinája nem pusztán régi, államunknál is öregebb. Amikor 996-ban Géza Fejedelem Pannonhalmán megalapította az apátságot, azt a hegyet választotta helyszínéül, amit már a pogányok is szentnek tartottak, és aminek lankáin már ők is szőlőt műveltek. Nem véletlen, hogy az apátsághoz a kezdetektől fogva szőlőbirtok és borospince is tartozott.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Lénárd László&Kis Zoltán
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1041 Budapest
Templom utca 2.
(Az újpesti piac mögött.)

Nyitva tartás:
H: 9:00-19:00
K-CS: 9:00-19:00
P: 9:00-20:00
Szo: 8:00-18:00
V: Elmentünk borért :)

Elérhetőség:
06 20 406 7373
ujpest@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Csabagyöngye 2017
Már kapható a 2017-es szüret első fehérbora! Augusztus elején szüretelt válogatott szőlőből készült halványsárga színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor. Gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt 2g/l maradék cukor és szénsav.