Kedves Borbarátok!

Újlipótvárosban, a Gogol utca és a Hegedűs Gyula utca sarkánál
megnyitottuk üzletünket!

Kellelmes környezetbentöbb mint 200-féle minőségi magyar folyó- és palackos borral, kóstolási lehetőséggel várunk Mindenkit szeretettel:

Réka és Robi

 

Blog


Mit jelent a "szárítós tannin"?


Ilyen az is, amikor valaki "szárítós tanninról" beszél. Például: "Jó testes bor, de tannintartalma erősen szárít." Várjunk! Mi az és mit csinál?

Mit jelent a "savgerinc"?


Ilyen az is, amikor "savgerincről" beszél valaki. Például: " Friss ízekkel és lendületes savgerinccel rendelkező bor." Hogy értsük ezt?

Mit jelent a "behízelgő" bor?


Ilyen az is, amikor valaki "behízelgő" borról beszél. Például: "Ez a játékosan fűszeres, behízelgő, félédes bor a hölgyek kedvence." Hogy tud egy bor hízelegni?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1133 Budapest
Gogol u. 15/a.
(Hegedűs Gyula sarok)

Nyitvatartás:
Ünnepi Nyitva tartás:

Március 30. Péntek: ZÁRVA
Március 31. Szombat: 10-17 óráig
Április 01. Vasárnap: ZÁRVA
Április 02. Hétfő: ZÁRVA
Hétfő: 12-19
Kedd: 11-19
Szerda: 11-19
Csütörtök: 11-20
Péntek: 11-20
Szombat 9-14
Elérhetőség:
06 30 841 19 60
ujlipot@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ