Kedves Borbarátok!

Újlipótvárosban, a Gogol utca és a Hegedűs Gyula utca sarkánál
megnyitottuk üzletünket!

Kellelmes környezetbentöbb mint 200-féle minőségi magyar folyó- és palackos borral, kóstolási lehetőséggel várunk Mindenkit szeretettel:

Réka és Robi

 

Blog


"A bornak elsősorban örömet kell okoznia" - Malatinszky Csabánál jártunk


Malatinszky Csaba, az egykori sommelierből lett borász a nemesi hagyományok folytatójaként 1997-ben alapította újra a birtokot a Villány-Siklósi borvidéken. A széleskörű nemzetközi előtanulmányokat maga mögött tudó alapító személyesen irányítja a 30 hektáros birtok teljes gazdálkodását és szakmai munkáját.

Igazi őszi hangulat: Sütőtök illat és egy gyümölcsös rosé


Gyermekkori késő őszi esték emlékét idézi a konyhát betöltő sütőtök illata. A cikkekre vágott, dércsípte termés a sütőben sül készre. Ismerős?

NEM ŐSZ AZ ŐSZ BIRSALMA ÉS EGY KELLEMES ROSÉ NÉLKÜL


Az ősz egyik legkedveltebb gyümölcse a birsalma. A birsalma csodás illata sütve gyermekkori emlékeket idéz. Raguba vagy bablevesbe téve pedig gasztronómiai különlegességgé emeli azt. Egy egyszerű csirkés ételt is megbolondít, hát még ha egy kellemes roséval kísérjük!

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1133 Budapest
Gogol u. 15/a.
(Hegedűs Gyula sarok)

Nyitvatartás:
Nyitva tartás

Hétfő: 12-19
Kedd: 11-19
Szerda: 11-19
Csütörtök: 11-20
Péntek: 11-20
Szombat: 09-14

Húsvéti Nyitva tartás:

Péntek: ZÁRVA
Szombat: 09-14
Vasárnap: ZÁRVA
Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 11-19


Elérhetőség:
06 30 841 19 60
ujlipot@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.