Üzletünk az Allee oldalsó kijáratával szemben, a Bercsényi u. 26-ban vár!

Mindig van felbontva 2-3 bor, amit megkóstolhatsz, és ez minden héten másik 2-3, úgyhogy ha erre jársz és nem sietsz, nézz be bátran és pihenj meg a kis padunkon kóstolgatás közben!

Van borunk minden kategóriában 980 és 11.200 Ft között, a 3,5 decistől a 10 literes kiszerelésig otthonra, buliba vagy ajándékba, hétköznapra vagy ünnepre egyaránt.

Hozzánk bizalommal fordulhatsz. Nem baj, ha nem értesz hozzá, mi megtaláljuk azt, amire szükséged van! Ha pedig járatos vagy a borok közt, van számodra jó néhány olyan ritka különlegességünk, ami gyakorlottaknak is maradandó élményt nyújt!

Az érdekes, természetes borokért lelkesedünk, ezért kínálatunkban is sok ilyet találsz. Meg persze a mindennapi fogyasztásra alkalmas, frissítő borokat nagy kiszerelésben, verhetetlen áron. A legjobb, amikor a két kategória egybeesik!

Havonta több borkóstolót is tartunk. Van, amikor egy borászunk tisztel meg minket azzal, hogy személyesen mutatja be saját borait. Havi tematikus kóstolóinkon pedig Anna mesél az adott szőlőfajtáról vagy bortípusról. Mindkettő nagyon tanulságos és jó hangulatú esemény, érdemes csatlakozni! (Itt rögtön jobbra látod is a legközelebbi kóstolóinkat.)

Ha szeretnél értesülni rendezvényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre! Ha pedig valamelyik délután erre jársz, várunk szeretettel!

Anna és Zoli
 

Ti mondtátok

"Régen a Bortársaságba jártam, mert az volt közel. Ha ott fröccsbort kértem, kiröhögtek. Jó, ők nem azzal a kategóriával foglalkoznak. De az én családom fröccsöt meg hosszúlépést szokott inni. Úgyhogy nagyon örülök, hogy megtaláltam a Borhálót, mert itt kapok jó áron jó minőségű fröccsbort." - Mária, 2016. Július

"Szeretem olvasni a hírleveleteket. Olyan jó hangulata van! Ritka az ilyen manapság, hogy nem egy személytelen reklámszöveg, meg a sommelier-tankönyvből kimásolt duma, hanem érezhetően emberi és közvetlen. Úgyhogy mindig el is olvasom, nem süllyed el a sok email között. Kevesen kommunikálnak így a vevőikkel." - Zsuzsa, 2016. Augusztus

"Tényleg jó cuccaik vannak, és jó áron! Olyan borok, amik máshol nincsenek. Még Pécsi Cirfandlijuk is van! Jó tudni, hogy ide költöztek, mostantól ide jövök borért!" - Zoltán, 2016. Augusztus

"Eddig még minden jó volt, amit itt vettem." - György, 2016. Augusztus

"Nagyon jól sikerült a szombati somlói kóstoló, köszönet így utólag is!
Külön köszönet jár azért, hogy az egyes borok kóstolása előtt válogatott falatkákat kínáltak, ügyelve az ízharmóniára, növelve a kóstolt borok élvezetét.
Ilyesmivel máshol nem találkoztam - szuper volt!" - Katalin, 2016. október

Blog


Rendeld házhoz kedvenc boraidat!


Házhoz szállítási feltételeink.

Szüretelj a Borhálónál!


Töltsd meg a puttonyt kedvezményes borcsomagjaink egyikével, és megajándékozunk egy palack különlegességgel! 

Boros tévhitek 1: Minél drágább, annál jobb?


„A jó bor sosem olcsó, az olcsó bor sosem jó" – tartja az ősi borászmondás. Persze mindennek van határa, az olcsóságnak is, na meg a drágaságnak is... Lássuk, mibe fáj egy palack (0,75 l) „rendes bor”!

Partnereink

FEMINA Sofőrszolgálat
www.feminasoforszolgalat.hu

BORSZAKKÖR
www.borszakkor.hu
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

2017-06-24 Borháló Újbuda
Várszegi Viktor borbemutató estje

Habkönnyű nyári borok és komoly, francia stílusú prémium tételek Balatonboglárról. Aztán nyári szünet!
További események

Cím:
1117 Budapest
Bercsényi u. 26.
(az Allee mellett)

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 12.00-20.00
Péntek: 10.00-20.00
Szombat: 10.00-17.00
Kóstolók alkalmával az üzlet korábban bezár! A kóstolók időpontjait fentebb megtalálja.Elérhetőség:
0630 695 5251
ujbuda@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Sárga muskotály-Irsai Olivér 2016 2L
Egy igazi nyári üde illatos fehér bor, Irsai Olivér és Sárga Muskotály
házasításából. Érzékien gyümölcsös, kihívóan kellemes és csábítóan üde.
A legkiválóbb választás egy nyári forró napon.

Naár Tokaji Sárgamuskotály 2016 1,5L
Színe halvány szalmasárga. Illata hűvös, kicsit kapros, körtés. Íze üde hosszú lecsengésű, jó egyensúly jellemzi. Én szívesen iszom nyáron fröccsnek is… magában /ifj. Naár Ferenc/

Dóka Éva Merlot Rosé 2016 0,75L 
Egyediségét utánozhatatlan gyümölcsös-édes illatának, a kortyokban feltáruló játékos savak és finom testesség összhangjának köszönheti. Friss, élénk, ugyanakkor érezzük benne a tartalmat, a BOR-t is! A 2016. évi XVIII. Országos Rozé Borverseny aranyérmes bora, korlátozott mennyiségben érhető el.