Üzletünk az Allee oldalsó kijáratával szemben, a Bercsényi u. 26-ban vár!

Mindig van felbontva 2-3 bor, amit megkóstolhatsz, és ez minden héten másik 2-3, úgyhogy ha erre jársz és nem sietsz, nézz be bátran és pihenj meg a kis padunkon kóstolgatás közben!

Van borunk minden kategóriában 980 és 11.200 Ft között, a 3,5 decistől a 10 literes kiszerelésig otthonra, buliba vagy ajándékba, hétköznapra vagy ünnepre egyaránt.

Hozzánk bizalommal fordulhatsz. Nem baj, ha nem értesz hozzá, mi megtaláljuk azt, amire szükséged van! Ha pedig járatos vagy a borok közt, van számodra jó néhány olyan ritka különlegességünk, ami gyakorlottaknak is maradandó élményt nyújt!

Az érdekes, természetes borokért lelkesedünk, ezért kínálatunkban is sok ilyet találsz. Meg persze a mindennapi fogyasztásra alkalmas, frissítő borokat nagy kiszerelésben, verhetetlen áron. A legjobb, amikor a két kategória egybeesik!

Havonta több borkóstolót is tartunk. Van, amikor egy borászunk tisztel meg minket azzal, hogy személyesen mutatja be saját borait. Havi tematikus kóstolóinkon pedig Anna mesél az adott szőlőfajtáról vagy bortípusról. Mindkettő nagyon tanulságos és jó hangulatú esemény, érdemes csatlakozni! (Itt rögtön jobbra látod is a legközelebbi kóstolóinkat.)

Ha szeretnél értesülni rendezvényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre! Ha pedig valamelyik délután erre jársz, várunk szeretettel!

Anna és Zoli
 

Ti mondtátok

"Régen a Bortársaságba jártam, mert az volt közel. Ha ott fröccsbort kértem, kiröhögtek. Jó, ők nem azzal a kategóriával foglalkoznak. De az én családom fröccsöt meg hosszúlépést szokott inni. Úgyhogy nagyon örülök, hogy megtaláltam a Borhálót, mert itt kapok jó áron jó minőségű fröccsbort." - Mária, 2016. Július

"Szeretem olvasni a hírleveleteket. Olyan jó hangulata van! Ritka az ilyen manapság, hogy nem egy személytelen reklámszöveg, meg a sommelier-tankönyvből kimásolt duma, hanem érezhetően emberi és közvetlen. Úgyhogy mindig el is olvasom, nem süllyed el a sok email között. Kevesen kommunikálnak így a vevőikkel." - Zsuzsa, 2016. Augusztus

"Tényleg jó cuccaik vannak, és jó áron! Olyan borok, amik máshol nincsenek. Még Pécsi Cirfandlijuk is van! Jó tudni, hogy ide költöztek, mostantól ide jövök borért!" - Zoltán, 2016. Augusztus

"Eddig még minden jó volt, amit itt vettem." - György, 2016. Augusztus

"Nagyon jól sikerült a szombati somlói kóstoló, köszönet így utólag is!
Külön köszönet jár azért, hogy az egyes borok kóstolása előtt válogatott falatkákat kínáltak, ügyelve az ízharmóniára, növelve a kóstolt borok élvezetét.
Ilyesmivel máshol nem találkoztam - szuper volt!" - Katalin, 2016. október

Blog


Ezek az idei nyár legjobb fröccsborai


Mit igyunk ebben a nagy melegben? Természetesen fröccsöt! Az a jó a fröccsben, hogy mindenki hozzáigazíthatja a saját ízléséhez. Fehér, rosé, siller- és vörösborból egyaránt készülhet, tetszés szerinti bor-szóda aránnyal. Adunk néhány tippet a tökéletes fröccs elkészítéséhez!

Hagyományőrzés és újítás Pannonhalmán


Amilyen picike a Pannonhalmi borvidék, olyan elegánsan cseng a neve. Patinája nem pusztán régi, államunknál is öregebb. Amikor 996-ban Géza Fejedelem Pannonhalmán megalapította az apátságot, azt a hegyet választotta helyszínéül, amit már a pogányok is szentnek tartottak, és aminek lankáin már ők is szőlőt műveltek. Nem véletlen, hogy az apátsághoz a kezdetektől fogva szőlőbirtok és borospince is tartozott.

Fehérborok, extra tartalommal


Az Irsai Olivértől és a roséboroktól azt szoktuk meg, hogy könnyed testtel, halvány színnel és élénk savtartalommal rendelkeznek. Ez teszi őket ideális fröccsborokká. A Pannonhalmi borvidék talajadottságai azonban meglepő irányba képesek módosítani ezeknek a könnyedként számon tartott boroknak a jellegét.

Partnereink

FEMINA Sofőrszolgálat
www.feminasoforszolgalat.hu

BORSZAKKÖR
www.borszakkor.hu
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

2017-10-19 Borháló Újbuda
A Nagy és Nagy Borászat bemutatkozó estje

A nyarat már nem ígérjük meg, de a balatoni hangulatot igen! Nagy Franciskát látjuk vendégül.
További események

Cím:
1117 Budapest
Bercsényi u. 26.
(az Allee mellett)

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 12.00-20.00
Péntek: 10.00-20.00
Szombat: 10.00-17.00
Kóstolók alkalmával az üzlet korábban bezár! A kóstolók időpontjait fentebb megtalálja.Elérhetőség:
0630 695 5251
ujbuda@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Csabagyöngye 2017
Már kapható a 2017-es szüret első fehérbora! Augusztus elején szüretelt válogatott szőlőből készült halványsárga színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor. Gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt 2g/l maradék cukor és szénsav.