Üzletünk nyitásakor félve kérdezték, hogy vajon egy borkereskedés meddig lesz megtalálható Tatabányán. Nagy örömmel szeretnénk megosztani a világgal, hogy köszönjük jól vagyunk, bővülünk, fejlesztünk és sok szeretettel várunk minden kedves régi és új vásárlónkat.

Amivel mi várjuk Önöket: családias környezet, kedves kiszolgálás, és több mint 300 féle magyar bor. Üzletünk kínálatát folyamatosan bővítjük, a palackos és folyó tételeket is úgy válogatjuk össze, hogy mindenki találjon kedvére valót.  

Rendszeresen tartunk borkóstolókat, havonta szervezünk borvacsorákat Tatabányán és Tatán, mert hittünk benne és mára meg is tapasztaltuk, hogy micsoda élmény mikor vásárlóink személyesen találkoznak a borásszal, kóstolnak vakon, vagy fogyasztanak el egy kitűnő vacsorát a hozzá illő borsorral együtt. 

Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel,


Szandra, Adrienn 

Ti mondtátok

Kedves Adrienn és Lajos!
Végre sikerült eljutnunk egy általatok szervezett borvacsorára... Mosolygó arc
Nagyon köszönjük az ügyes szervezést, a meghívást és, hogy figyelmes Házigazdák voltatok.
Fantasztikus borokat és ételeket kóstolhattunk, nagyon jó élményként gondolunk azóta is rá!
A jókedvet és a kedves hozzáállást már sokszor tapasztaltuk, akár ha csak néhány palack borért ugrottunk be a Borhálóba. Remélem pár napon belül sikerül ismét megejtenünk egy bevásárlást, és beszerezni egy-két finomságot.
 
További sok energiát és lendületet kívánunk a munkátokhoz!!

F. Gábor és Betti. 

Kitűnő kiszolgálás, széles választék. Öt csillag:) 
K. Dániel 

Finom borok, bőséges választék, kedves és hozzáértő kiszolgálás. 
K. István

Bőséges válszték, minőségi borok, nagyon kedves és hozzáértő kiszolgálás, egyszerűen tökéletes. 
L. Vanda

A Borháló egy remek elgondolás, bármelyikben fordultam meg eddig kedves, hozzáértő emberekkel találkoztam.  Sok sikert Tatabányának! 
G. László
 
Tegnap, 2014.november 03. voltam Nálatok. Nagyon kedves, segítőkész, mindenre odafigyelő Hölgy fogadott az üzletben. Céltudatosan mentem és meg is vásároltam kedvenc boraimat, nagyon jó áron.Közben beszélgettünk, meglepett a tájékozottsága a borok területén! Szívesen maradtam volna még, de sajnos időre voltam. Ez úton is köszönöm a kedvességet, örülök, hogy végre Tatabányán is találni egy ilyen nívós helyet ahol a magyar bor kedvelői megtalálják a jobbnál jobb borokat!
Gratulálok és hosszantartó sok szerencsét kívánok a vállalkozáshoz!
Üdvözlettel,
P. Tamás 


Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

A bor csökkenti a cukorbetegek szív- és érrendszeri kockázatát


Az a 2. típusú cukorbetegségben szenvedő páciens, aki megiszik a vacsorához egy pohár bort, javíthatja a vércukor- és lipidprofilját – derül ki egy viszonylag kevés résztvevővel lezajlott, kétéves izraeli vizsgálatból.

Ajándék bornak ne nézd az árát...!


Illetve ne ez legyen az elsődleges szempont. Hanem a tökéletes választás! Senki nem kívánja az egy életre történő eladósodást, főként nem ajándékok kapcsán. De a garasoskodó bor vásárlónál kevés nyomasztóbb faj él a földön. Ráadásul jó és izgalmas dolgokat nem csak aranyárban szerezhetünk be. De amennyiben ajándéknak vesszük a bort, nem baj, ha ezúttal máshová tesszük az anyagiakhoz fűződő lélektani határt.

Partnereink

www.forrasradio.hu

https://www.facebook.com/Monoszkop
https://www.facebook.com/Halucibisztro/

https://www.facebook.com/tataiborvar
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Zsoldos Adrienn, Szalontai Szandra
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2800 Tatabánya
Győri út 27.
(Az Interspar melletti üzletsoron)

Nyitvatartás:
H-Cs:10.00- 19.00
P-Sz 09.00-19.00
V: 09:00-12:00


Elérhetőség:
06-20-953-9300
tatabanya@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ