Kedves Borbarátok!

Megnyitottunk!!!!

 
Szolnoki üzletünkbe elhoztuk Nektek Magyarország leghíresebb borvidékei legnevesebb s feltörekvő borászainak- Takler Ferenc, Mészáros Pál, Homoky András, Fontányi József, Wekler János, Bujdosó Ferenc, Frittman Testvérek,  Szőke Mátyás,  Tóth Ferenc, Szeredi Zsolt, Ludányi József,  Radics Barnabás,  Polgár Zoltán,…..….. -legkiválóbb borait!

A fenti borászok több mint 80 féle minőségi folyó valamint 90 féle palackos borainak válogatásai klasszikus, magnum, pille és bag-in-box kiszereléseiben, verhetetlen árakon!!!

Gyere el, tégy próbára s kóstold meg borainkat vásárlás előtt ,mert…”nálunk más a mÉrték”!!!
 
                                     Szeretettel Várunk Szolnokon
                                               Évi és Sanyi

Blog


"A bornak elsősorban örömet kell okoznia" - Malatinszky Csabánál jártunk


Malatinszky Csaba, az egykori sommelierből lett borász a nemesi hagyományok folytatójaként 1997-ben alapította újra a birtokot a Villány-Siklósi borvidéken. A széleskörű nemzetközi előtanulmányokat maga mögött tudó alapító személyesen irányítja a 30 hektáros birtok teljes gazdálkodását és szakmai munkáját.

„Jó bort szeretnénk készíteni, ezzel kelünk, ezzel fekszünk!” – Tóth Katalinnal beszélgettünk


Az Egri Borvárat, Tóth Ferenc pincészetét bátran nevezhetjük családi pincészetnek, hiszen a többgenerációs borászcsalád apraja-nagyja mindennap megszállottként dolgozik az egri bor és borászat jó hírének öregbítéséért. Lányával, Katalinnal beszélgettünk Egerben, aki aktívan bekapcsolódik a gazdaság mindennapjaiba, a kereskedelem, a borturizmus, a marketing az ő területe.

Igazi őszi hangulat: Sütőtök illat és egy gyümölcsös rosé


Gyermekkori késő őszi esték emlékét idézi a konyhát betöltő sütőtök illata. A cikkekre vágott, dércsípte termés a sütőben sül készre. Ismerős?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
5000 Szolnok
Kossuth Lajos út 18. ( Szapáry út - Kossuth tér sarkán a Szapáry Ékszerházzal szemben, az Otp Bank mellett)

Nyitvatartás:
hétfő: zárva (Borért megyünk!)
kedd: 9-18
szerda: 9-18
csütörtök: 9-18
péntek: 9-19
szombat: 9-15
vasárnap: pihenőnap

Elérhetőség:
20/5500-947
szolnok@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.