Köszöntöm a solymári Borháló honlapján!

Üzletemben, Magyarország történelmi borvidékeiről, válogatott minőségi borok kaphatók, ismert illetve feltörekvő pincészetek kínálatából. Szerettettel várok minden kedves érdeklődőt, akik szeretnek jó minőségű borokat, kedvező áron fogyasztani.

Üdvözlettel:
Somlai Tamás
szőlész-borász szakmérnök
Borháló Solymár boltvezető

Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

Tavaszköszöntő rózsaborral


Önök is érzik az ereikben a tavasz bizsergését? Számomra néhány napja lett nyilvánvaló, hogy egyszer és mindenkorra vége a zord, barátságtalan remeteéletnek, a télnek. Kiléptem a házam ajtaján, belecsuktam a szemem a napba /hiszen belenézni nem tudtam/, oldalra fordítottam szép lassan a fejem, hogy végre látva lássak, és... A jó meleg aszfalton két cicának kedve kélt egymáshoz. Nos, számomra ekkor adta hírül az anyatermészet, hogy igen, új idők járnak új szelükkel.

Adventi lélekmelegítő


Az adventi várakozás időszaka a keresztény ősi mitológia szerint a próbatételek időszaka. Ilyenkor a sötétség terjeszkedik, a kísértő erők befolyása erősödik, így Szent Mihály napjától karácsonyig minden embert próbára tesz Lucifer és Ahrimán a hagyomány szerint.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Somlai Tamás
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2083 Solymár
Várhegy utca 1.
(Solymár központjában a Magnetbank mellett)

Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
K-P: 10:00-18:30
Szombat: 9-14:00
Vasárnap: Zárva

Kóstoljon kínálatunkból!

Elérhetőség:
30/33-11-799
solymar@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.