Reklámfilm

Üzletünkben több mint kilencvenféle folyóbort kínálunk a legkitűnőbb hazai borászok pincészeteiből, baráti hangulatban, baráti áron. 

Nálunk nem kell a palackok sokat sejtető, de olykor semmitmondó felirataira hagyatkoznod. Kérésedre szívesen adunk szakmai segítséget, igyekszünk legjobb tudásunk szerint párosítani bort, ételt, alkalmat és embert. És ha ez nem lenne elég, a kínálatunkban szereplő bármelyik folyóbort megkóstolhatod, hogy a zsákodba ne macska, hanem ízlésednek megfelelő bor kerüljön :)
 

Ti mondtátok

"Üdvözlöm az ifjú testvérpárt. Én már vásároltam ebben az üzletben, csakis jót mondhatok róluk. A bor finom volt, a kiszolgálás gyors, szakszerű és udvarias. Gratulálok sok sikert!" (N. Gábor)

"Remek borok, kedves kiszolgálás!! Csak így tovább!! Sok sikert kívánok!" (S. Béla)


"Köszönöm a köszöntést és az "ajándékot"! További sok sikert kívánok nektek! Nagyon jól nyomjátok! :-)" (D. Beatrix)

"Nagyon hálás vagyok, és köszönöm. Nem csak az ajándékot, hanem azt a kedvességet, barátságos hangulatot amivel az üzletetekben találkozok és azokat a kellemes, ötletes programokat, amiket szerveztek. Ha ez így megy tovább, akkor nem csak szeretni fogom a bort, hanem lehet, hogy érteni is fogok hozzá egy kicsit." (N. Imre)

"Pár napja bontottam fel, és bár nem vagyok borász, így nem tudom elmondani, hogy a talaj savassága mennyire összhangban van a nap érlelte gyümölcsös illattal, de határozattan kellemes íz világa elégedettséggel töltött el, miközben a bor csorgott le a torkomon. Tegnap egy újabb vélemény is született. Lányomék érkeztek hozzánk, és kint a terasz lépcsőn kortyolgattam a somlóit és néztem unokáim hancúrozását a kertben. Egyszer csak letelepedett mellém a vejem, kezében egy pohárral és mondta, hogy micsoda értékeket rejtegetek. Nem gondolta volna, hogy abban a műanyag palackban ilyen jó bor van." (N.Imre)

"Gratulálok az előző borkóstolóhoz, felépítésében, tematikájában és hangulatában is nagyon kellemes rendezvény volt, örülök, hogy a részese i lehettünk!" (Zs.Krisztina)

"Régóta szeretném pozitív véleményemet jelezni a kitűnő, udvarias és jó szakmai kiszolgálásról, és az üzletről. Több Borhlóban is jártam, így van összehasonlítási alapom." (Sz.Péter)
További sok sikert kívánok.

 

Blog


Új sörcsalád kerül bevezetésre, mégpedig a felső kategóriás Synthesis sörfőzde négy söre!


,,a megrögzött sörkedvelőket is levette a lábáról az a harmónia, tökéletesség érzés, ami árad a Synthesis sörökből"

Olívaolaj a Borhálóban


Olívaolajról – nekünk, kezdőknek: Az olívaolaj olyan komplex, mint a bor. Minőségét meghatározza a termőhely, a talaj, a termelő, a fajta, az évjárat.

3 mennyei tavaszi saláta és borpárosítás


Újraéled a természet, és persze mi is! és kívánjuk a zöldet, szemünkkel, szánkkal! Ilyenkor nincs is jobb, mint a saláta! Ebédre, vacsorára, 100 és 1000 formában! Ráadásul nem csak finom, de vitaminban gazdagok, így kiküszöbölheted, hogy a nagy tavaszi fáradtság megkörnyékezzen. Íme három 3 mennyei tavaszi saláta recept, amelyekhez remek borokat párosítottunk tavaszi kínálatunkból.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Szántó Kitti - Szántó Norbert
üzletvezető


Események

2017-06-30 Borháló Sashalom
Marathóni Rosé csata

Úgy nézünk szembe a Borhálós rosék sokaságával, mint, Miltiadész, athéni hadvezér seregei a többszörös...
További események

Cím:
1163 Budapest
Veres Péter út 35., parkolási lehetőség az üzlet előtt
(A sashalmi HÉV megállóval szemben )

Nyitva tartás:
Hétfő: 12:00 - 20:00
Kedd: 10:00 - 20:00
Szerda: 10:00 - 20:00
Csütörtök: 10:00 - 20:00
Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 8:00 - 18:00
Vasárnap: 10:00 - 14:00Elérhetőség:
061/631-6271
sashalom@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Sárga muskotály-Irsai Olivér 2016 2L
Egy igazi nyári üde illatos fehér bor, Irsai Olivér és Sárga Muskotály
házasításából. Érzékien gyümölcsös, kihívóan kellemes és csábítóan üde.
A legkiválóbb választás egy nyári forró napon.

Naár Tokaji Sárgamuskotály 2016 1,5L
Színe halvány szalmasárga. Illata hűvös, kicsit kapros, körtés. Íze üde hosszú lecsengésű, jó egyensúly jellemzi. Én szívesen iszom nyáron fröccsnek is… magában /ifj. Naár Ferenc/

Dóka Éva Merlot Rosé 2016 0,75L 
Egyediségét utánozhatatlan gyümölcsös-édes illatának, a kortyokban feltáruló játékos savak és finom testesség összhangjának köszönheti. Friss, élénk, ugyanakkor érezzük benne a tartalmat, a BOR-t is! A 2016. évi XVIII. Országos Rozé Borverseny aranyérmes bora, korlátozott mennyiségben érhető el.