Reklámfilm

Üzletünkben több mint kilencvenféle folyóbort kínálunk a legkitűnőbb hazai borászok pincészeteiből, baráti hangulatban, baráti áron. 

Nálunk nem kell a palackok sokat sejtető, de olykor semmitmondó felirataira hagyatkoznod. Kérésedre szívesen adunk szakmai segítséget, igyekszünk legjobb tudásunk szerint párosítani bort, ételt, alkalmat és embert. És ha ez nem lenne elég, a kínálatunkban szereplő bármelyik folyóbort megkóstolhatod, hogy a zsákodba ne macska, hanem ízlésednek megfelelő bor kerüljön :)
 

Ti mondtátok

"Üdvözlöm az ifjú testvérpárt. Én már vásároltam ebben az üzletben, csakis jót mondhatok róluk. A bor finom volt, a kiszolgálás gyors, szakszerű és udvarias. Gratulálok sok sikert!" (N. Gábor)

"Remek borok, kedves kiszolgálás!! Csak így tovább!! Sok sikert kívánok!" (S. Béla)


"Köszönöm a köszöntést és az "ajándékot"! További sok sikert kívánok nektek! Nagyon jól nyomjátok! :-)" (D. Beatrix)

"Nagyon hálás vagyok, és köszönöm. Nem csak az ajándékot, hanem azt a kedvességet, barátságos hangulatot amivel az üzletetekben találkozok és azokat a kellemes, ötletes programokat, amiket szerveztek. Ha ez így megy tovább, akkor nem csak szeretni fogom a bort, hanem lehet, hogy érteni is fogok hozzá egy kicsit." (N. Imre)

"Pár napja bontottam fel, és bár nem vagyok borász, így nem tudom elmondani, hogy a talaj savassága mennyire összhangban van a nap érlelte gyümölcsös illattal, de határozattan kellemes íz világa elégedettséggel töltött el, miközben a bor csorgott le a torkomon. Tegnap egy újabb vélemény is született. Lányomék érkeztek hozzánk, és kint a terasz lépcsőn kortyolgattam a somlóit és néztem unokáim hancúrozását a kertben. Egyszer csak letelepedett mellém a vejem, kezében egy pohárral és mondta, hogy micsoda értékeket rejtegetek. Nem gondolta volna, hogy abban a műanyag palackban ilyen jó bor van." (N.Imre)

"Gratulálok az előző borkóstolóhoz, felépítésében, tematikájában és hangulatában is nagyon kellemes rendezvény volt, örülök, hogy a részese i lehettünk!" (Zs.Krisztina)

"Régóta szeretném pozitív véleményemet jelezni a kitűnő, udvarias és jó szakmai kiszolgálásról, és az üzletről. Több Borhlóban is jártam, így van összehasonlítási alapom." (Sz.Péter)
További sok sikert kívánok.

 

Blog


Új sörcsalád kerül bevezetésre, mégpedig a felső kategóriás Synthesis sörfőzde négy söre!


,,a megrögzött sörkedvelőket is levette a lábáról az a harmónia, tökéletesség érzés, ami árad a Synthesis sörökből"

Olívaolaj a Borhálóban


Olívaolajról – nekünk, kezdőknek: Az olívaolaj olyan komplex, mint a bor. Minőségét meghatározza a termőhely, a talaj, a termelő, a fajta, az évjárat.

3 mennyei tavaszi saláta és borpárosítás


Újraéled a természet, és persze mi is! és kívánjuk a zöldet, szemünkkel, szánkkal! Ilyenkor nincs is jobb, mint a saláta! Ebédre, vacsorára, 100 és 1000 formában! Ráadásul nem csak finom, de vitaminban gazdagok, így kiküszöbölheted, hogy a nagy tavaszi fáradtság megkörnyékezzen. Íme három 3 mennyei tavaszi saláta recept, amelyekhez remek borokat párosítottunk tavaszi kínálatunkból.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Szántó Kitti - Szántó Norbert
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1163 Budapest
Veres Péter út 35., parkolási lehetőség az üzlet előtt
(A sashalmi HÉV megállóval szemben )

Nyitvatartás:

Hétfő: 10:00 - 19:00
Kedd: 10:00 - 19:00
Szerda: 10:00 - 19:00
Csütörtök: 10:00 - 19:00
Péntek: 10:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: ZÁRVAElérhetőség:
061/631-6271
sashalom@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ