Minőségi folyóbor kereskedés Mendén,
a 31-es főút mellett, a téglagyár tövében.
Üzletünkben személyes válogatás alapján,
több mint 100 féle minőségi folyóbort kínálunk,
az ország történelmi borvidékeiről.
 
Ars poeticánk szerint a hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie,
de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével.
A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között,
a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.

Ti mondtátok

"Most voltam először a mendei borháló üzletben és nagyon kedves fogadtatásban volt részem. Az üzlethelyiség, bár nem nagy, de nagyon barátságos, házias és még kóstolót is kaptam.Mielőtt elfogy a vásárolt 4L vörösbor, megyek is vissza."
(Szeip Mihály)


"Kiváló borok, udvarias kiszolgálás"
(Hima Tamás István)

"Szép elegáns az eladótér,nagyon barátságos,mondhatni,családias kiszolgálás. Nem utolsósorban említem a finom borokat sok fajtából van választék. Érdemes belátogatni esetleg megkostolni,a nekünk kedvünkre való jóbor valamelyikét!"
(Ordasi Károly Ernő)

"Szép hely"
(Ilea Patrik)


"Nagyon szépen köszönjük a remek hangulatú borkóstolót!
Nagy meglepetés volt a rendezvény, igazi vendégszeretettel, bőkezű vendéglátással fogadtak bennünket.
Erzsébet csodálatos személyisége, előadói képessége, családtörténete, a finom borválaszték elbűvölt bennünket.
A vendégek is nagyon aranyosak voltak, szinte válogatott társaságnak tűnt, a rendezvény végére teljes összhang alakult ki.
Nagyon jól éreztük magunkat, még mindig a hatása alatt vagyunk a csodálatos estének.
Köszönjük szépen!


(Szöllős Ákos)
  


"Holnap beugrom ezért a borért mert kíváncsi vagyok. Ahogy tegnap is említettem nagyon szimpatikus az a hozzáállás ahogy építi a rendszert és népszerűsíti a kulturált borfogyasztást. Munkájához ezúton is sok sikert kívánok! szerény eszközeimmel igyekszem támogatni munkáját."
(Hartmann Ferenc)

 

Blog


Jásdi István a Borászok Borásza 2017-ben


Jásdi István kapta meg idén a Borászok Borásza díjat. A díjat 2007-ben alapította Rókusfalvy Pál a Kárpát-medence borászai számára. Ez az elismerés alapvetően különbözik az összes eddigi borászoknak szóló díjtól, itt ugyanis nem szervezetek szavaznak vagy döntenek, hanem maguk a borászok választják ki maguk közül egy-egy szavazatukkal a legjobbat, a Borászok Borászát

Hipergyors és könnyű citromtorta


Egy napsütéses délutánon nincs jobb, mint egy kellemesen fanyar sütivel a tányérodon üldögélni. Ha jártas vagy egy kicsit a konyhában, akkor a piskótakészítés nem lesz nehéz feladat, alig melegedsz bele, máris kész lesz a citromos édesség. Önmagában is nagyszerű, de frissen készült pudingba kockázva, netán egy kis vaníliafagyival maga a mennyország.

12+1 Tipp a Borok Kóstolásához


Gyakran tartunk kóstolókat, hogy minden jól menjen itt egy "kisokos".

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Fischer László
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2235 Mende
Fő út 1.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:30
Szombat: 9:00-15:00
Vasárnap: zárva


Elérhetőség:
0620/361 7517
mende@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Fahordós  Chardonnay 2016 1,5L
A borban a tökéletes eleganciát és a Balaton sokszínűségét fedezhetjük fel. Illatában a fajtajelleges  banán és ananász aromák, majd a fahordós érlelésnek köszönhetően intenzív vanília kápráztat el. Minimális édességérzet adja a bor gerincét, elegáns, kellemes savakkal párosulva.

Kristinus Sauvignon Blanc 2015 1,5L
A fajtára jellemző tiszta, kifejező illat mélyebb jegyeket is hordoz: kandírozott ananász, méz, barackbefőtt jellemzik. Ízében visszaköszönnek az illatjegyek, kiegészülve sárga almával. Izgalmas bor, amely Magyarországon szokatlan megvilágításba helyezi ezt a szőlőfajtát.  

Kristinus Cabernet  Sauvignon 2015 1,5L
Tiszta, közepes illatában bontás után fokozatosan bukkannak elő a fűszerek. Fekete  bors, füstölt hús csokoládéval és fekete cseresznyével kiegészülve. Kóstolva a bor száraz, intenzív ízében szépen jönnek az illatban ígért jegyek.

Dubicz Irsai Olivér 2016  3L
Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező  bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. A Magyarországi  Újborversenyen aranyérmet kapott.