Ti mondtátok


Kriszta: Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött vagy hozzájárult ahhoz, hogy a mai este ilyen jól sikerüljön. Nagy volt a meglepetés. Köszönöm aBorháló Kőbánya tulajdonosainak a szíves látást, a Rom-antik Virágparadicsom- nak a gyönyörű virágokat és a legdrágább szomszédomnak Kovács Katalin a rengeteg segítséget.


Judit : A szulinapomra ( aprilis 5) mar a boltbol kerem a jokivansagot kivano kepeket. Es szemelyesen meg a ket honapos evfordulon koccintsunk!

Krisztina: En olyan lelkesedessel fogom kostolgatni a boraitokat, amilyet tolem bor irant meg nem lattatok,  varom! 

Emese: Szép üzlet, finom borok, kedves fogadtatásban részesül a betérő:)

András: Úgy látom rá fogok szokni a borra!!

Gábor: Köszönjük a tegnapi borkostolast, remek helyen igazan kellemes orakat toltottunk regi ismerosokkel finom borok kostolasaval, a vendeglátás szuper volt-:)

Varga László: Tegnap este nagyon kedves fogadtatásban volt részünk! A borok és a kiszolgálás tökéletes, szívesen megyek máskor is!

Marianna Némethné Kovács – Kellemes, családias légkör, kedves, hozzáértő kiszolgálás, jó hangulat, tiszta ízléses üzlet, finom borok!
Kell ennél több?
Köszönjük! :)

Butor Gábor: Remek hely, hatalmas borkínálat, kedves fogadtatás, csak ajánlani tudom mindenkinek-:)

Horváth Dorka: 5*

 

Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

VADKANOK NEMZETI DALÁRDA BORKÓSTOLÓ


November 28-án a Vadkanok Nemzeti Dalárda tartott Borkóstolót a Borháló Kőbányai üzletében.

Nálunk nem csak a finom borok között böngészhet a vásárló


A Kőbányán gyorsan népszerűvé vált Borháló szaküzlet néhány napja új szolgáltatással bővítette kínálatát. Figyelem, nem a borokról szól a történet, de megéri egy pillantást vetni rá, ha már valaki belépett az ajtón…

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1105 Budapest
Kápolna utca 25
(Martinovics tér, a Tűzoltóság mellett, Budapest mértani középpontjában)

Nyitva tartás:
Hétfő- Csütörtök : 14:00 - 19:00
Péntek : 10:00 - 19:00
Szombat : 09:00 - 13:00

Elérhetőség:
+36-30-6650468
kobanya@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Fahordós  Chardonnay 2016 1,5L
A borban a tökéletes eleganciát és a Balaton sokszínűségét fedezhetjük fel. Illatában a fajtajelleges  banán és ananász aromák, majd a fahordós érlelésnek köszönhetően intenzív vanília kápráztat el. Minimális édességérzet adja a bor gerincét, elegáns, kellemes savakkal párosulva.

Kristinus Sauvignon Blanc 2015 1,5L
A fajtára jellemző tiszta, kifejező illat mélyebb jegyeket is hordoz: kandírozott ananász, méz, barackbefőtt jellemzik. Ízében visszaköszönnek az illatjegyek, kiegészülve sárga almával. Izgalmas bor, amely Magyarországon szokatlan megvilágításba helyezi ezt a szőlőfajtát.  

Kristinus Cabernet  Sauvignon 2015 1,5L
Tiszta, közepes illatában bontás után fokozatosan bukkannak elő a fűszerek. Fekete  bors, füstölt hús csokoládéval és fekete cseresznyével kiegészülve. Kóstolva a bor száraz, intenzív ízében szépen jönnek az illatban ígért jegyek.

Dubicz Irsai Olivér 2016  3L
Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező  bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. A Magyarországi  Újborversenyen aranyérmet kapott.