Ti mondtátok

Katalin: Bőséges választék, ami szolgálatkészséggel és hozzáértéssel párosul! Nagyon kellemes meglepetés volt ide betérni, ezentúl gyakori látogató leszek

Henriett: Köszönöm a lehetőséget, hogy itt tarthattuk meg férjem szép kerek szülinapját! Köszönöm a korrekt hozzáállást, a sok finom bort, a sok segítséget! A legjobb helyszín, amit választhattam eme csodás nap megünneplésére. Köszönöm Gábornak és Pistinek a sok humort, amivel fűszerezték a készülődést és az ünneplést!

Kriszta: Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött vagy hozzájárult ahhoz, hogy a mai este ilyen jól sikerüljön. Nagy volt a meglepetés. Köszönöm aBorháló Kőbánya tulajdonosainak a szíves látást, a Rom-antik Virágparadicsom- nak a gyönyörű virágokat és a legdrágább szomszédomnak Kovács Katalin a rengeteg segítséget.


Judit : A szulinapomra ( aprilis 5) mar a boltbol kerem a jokivansagot kivano kepeket. Es szemelyesen meg a ket honapos evfordulon koccintsunk!

Krisztina: En olyan lelkesedessel fogom kostolgatni a boraitokat, amilyet tolem bor irant meg nem lattatok,  varom! 

Emese: Szép üzlet, finom borok, kedves fogadtatásban részesül a betérő:)

András: Úgy látom rá fogok szokni a borra!!

Gábor: Köszönjük a tegnapi borkostolast, remek helyen igazan kellemes orakat toltottunk regi ismerosokkel finom borok kostolasaval, a vendeglátás szuper volt-:)

Varga László: Tegnap este nagyon kedves fogadtatásban volt részünk! A borok és a kiszolgálás tökéletes, szívesen megyek máskor is!

Marianna Némethné Kovács – Kellemes, családias légkör, kedves, hozzáértő kiszolgálás, jó hangulat, tiszta ízléses üzlet, finom borok!
Kell ennél több?
Köszönjük! :)

Butor Gábor: Remek hely, hatalmas borkínálat, kedves fogadtatás, csak ajánlani tudom mindenkinek-:)

Horváth Dorka: 5*

 

Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

VADKANOK NEMZETI DALÁRDA BORKÓSTOLÓ


November 28-án a Vadkanok Nemzeti Dalárda tartott Borkóstolót a Borháló Kőbányai üzletében.

Nálunk nem csak a finom borok között böngészhet a vásárló


A Kőbányán gyorsan népszerűvé vált Borháló szaküzlet néhány napja új szolgáltatással bővítette kínálatát. Figyelem, nem a borokról szól a történet, de megéri egy pillantást vetni rá, ha már valaki belépett az ajtón…

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Kuchár Gábor
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1105 Budapest
Kápolna utca 25
(Martinovics tér, a Tűzoltóság mellett, Budapest mértani középpontjában)

Nyitvatartás:
Hétfő- Csütörtök : 14:00 - 19:00
Péntek : 10:00 - 19:00
Szombat : 09:00 - 13:00
Vasárnap : Elmentünk borért

Április 21 szombat: 09:00 - 19:00 :)Elérhetőség:
+36 30 596 4374
kobanya@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ