INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MÁR 10.000 FORINTTÓL!

Rendeljen telefonon, email-ben, vagy a honlapról a BORAINK menüpontban! Egyszerűen csak tegye a kosárba a szükséges termékeket, és még aznap megkapja! Minden 10.000,- Ft összeget elérő megrendelés (akár telefonon leadott, akár on-line rendelés) esetén ingyenes házhoz szállítást biztosítunk a XVIII. és a XIX. kerületi címekre. A kiszállítás keddtől péntekig 18.30 és 20 óra között, szombaton 13 óra és 14.30 között történik. (Vasárnap és hétfőn csak 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén, és előzetes telefon egyeztetés alapján történik kiszállítás.)

Minden borkedvelőt és bor iránt érdeklődőt szívesen látunk. Széles választékkal és borkóstolási lehetőséggel várjuk Önt is.

Minőségi folyóborok és hagyományos palackozott borok kaphatók nálunk az ország minden jelentős bortermelő vidékéről (Szekszárd, Villány, Badacsony, Tokaj, Eger, Mátra) a legnevesebb pincészetekből, nagyon kedvező áron.​

Látogasson el hozzánk és ízlelje meg kiváló minőségű, kedvező árú folyóborainkat. Borkóstoló a teljes nyitva tartási időben!

Blog


Észak- és Dél-Balaton: mi a különbség?


A Balatont legtöbbször mint egységes borrégiót szoktuk emlegetni. A környék borai azonban sokkal változatosabbak annál, hogy csak úgy egy kalap alá vegyük őket. A Balatont négy borvidék határolja közvetlenül: a Balatonboglári, a Badacsonyi, a Balatonfelvidéki és a Balatonfüred-Csopaki. Hogyan igazodjunk ki ennyi, egymás közvetlen közelében fekvő borvidéken?

Kerti partik kedvence: Hamburger grillen


Kerti sütögetéshez ideális választás a húspogácsa, hiszen fűszerezése szabadon variálható, kis étkűeknek salátával, nagyétkűeknek pedig zsömlével tálalható és a különféle szószokkal végtelen számú ízkombináció készíthető alig pár mozdulattal. Gyorsan elkészül és nagy társaságok jól lakatásához is tökéletes.

Jásdi István a Borászok Borásza 2017-ben


Jásdi István kapta meg idén a Borászok Borásza díjat. A díjat 2007-ben alapította Rókusfalvy Pál a Kárpát-medence borászai számára. Ez az elismerés alapvetően különbözik az összes eddigi borászoknak szóló díjtól, itt ugyanis nem szervezetek szavaznak vagy döntenek, hanem maguk a borászok választják ki maguk közül egy-egy szavazatukkal a legjobbat, a Borászok Borászát

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
1191 Budapest
Üllői út 218/8
(A Kispesti Piactól 100 m-re a centrum felé, a pavilonsoron.)

Nyitvatartás:
Kedd: 10-12, 13-18.30
Szerda: 10-12, 13-18.30
Csütörtök: 10-12, 13-18.30
Péntek: 9-12, 13-18.30
Szombat: 9-13
május 1-én (kedd) ZÁRVA
május 17-én (csütörtök) nyitás 13:00
junius -én (szombat) ZÁRVA


Elérhetőség:
36 (20) 2450565; 36 (1) 704-0933
kispest@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ