Már most gondoljon az Ünnepekre!
Még időben vagyunk,de rohamosan fogy az idő!
EBBEN az évben is  nálunk vásárolja meg családtagjainak, barátainak, kollégáinak a jobbnál, jobb borokat, pálinkát és pezsgőt.Megrendelés esetén házhoz szállítjuk.


 

Blog


"A bornak elsősorban örömet kell okoznia" - Malatinszky Csabánál jártunk


Malatinszky Csaba, az egykori sommelierből lett borász a nemesi hagyományok folytatójaként 1997-ben alapította újra a birtokot a Villány-Siklósi borvidéken. A széleskörű nemzetközi előtanulmányokat maga mögött tudó alapító személyesen irányítja a 30 hektáros birtok teljes gazdálkodását és szakmai munkáját.

„Jó bort szeretnénk készíteni, ezzel kelünk, ezzel fekszünk!” – Tóth Katalinnal beszélgettünk


Az Egri Borvárat, Tóth Ferenc pincészetét bátran nevezhetjük családi pincészetnek, hiszen a többgenerációs borászcsalád apraja-nagyja mindennap megszállottként dolgozik az egri bor és borászat jó hírének öregbítéséért. Lányával, Katalinnal beszélgettünk Egerben, aki aktívan bekapcsolódik a gazdaság mindennapjaiba, a kereskedelem, a borturizmus, a marketing az ő területe.

Igazi őszi hangulat: Sütőtök illat és egy gyümölcsös rosé


Gyermekkori késő őszi esték emlékét idézi a konyhát betöltő sütőtök illata. A cikkekre vágott, dércsípte termés a sütőben sül készre. Ismerős?

Partnereink

GLS CSOMAGSZOLGÁLAT
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

2017-12-14 Borháló Hegyvidék
BorhálóHegyvidék

Villányi borok kóstolója, a kíváló borász, Polgár Zoltán kínálásával 19 órakor.
További események

Cím:
1122 Budapest
Maros u.23
(A Városmajor mellett )

Nyitvatartás:
MEGHOSSZABBÍTOTT
nyitva tartás az Önök kényelméért
H-Cs. 11-19 óráig
12.15. P. 11-20 óráig
12.16. Szombat: 08-19 óráig
12.17. Vasárnap: 09-17 óráig
12.18-22.H-P 11-20 óráig
12.23. Szombat 08-19 óráig
12.24. Vasárnap 08-13 óráig

www.csomagpont.hu
Az GLS átvételi pont


Elérhetőség:
+36-20-393-7106
hegyvidek@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.