EBBEN az évben is  nálunk vásárolja meg családtagjainak, barátainak, kollégáinak a jobbnál-jobb borokat, pálinkát és pezsgőt.
Megrendelés esetén házhoz szállítjuk.


Esküvőkre, rendezvényekre nálunk válassz borokat.Minden alkalomra kedvezmény, és biztos ajándék. Budapest területére nagyobb mennyiség esetén ingyenes kiszállítás.
 

Blog


Borháló Hegyvidék


Esküvőkre, rendezvényekre nálunk válassz borokat! Minden alkalomra kedvezmény, és biztos ajándék. Budapest területére nagyobb mennyiség esetén ingyenes kiszállítás. 03.02-án gyertek, kóstoljátok ingyen az újdonságainkat. Az alábbi borokat kóstoljuk: Nagy és Nagy Irsai Olivér 2016 Babarczi Zsuzsanna Rajnai Rizling 2015 Polgár Zoltán Serum Veritas vörös 2015 Twickel pincészet Holdfogyatkozás vörös 2012

Nők a borászatban


Más e egy bor, ha azt egy nő készíti? A borászat klasszikusan férfias szakmának számít. Miért is? Mint sok más szakma esetében, ez a borászatnál is érthető volt régen, ma már viszont semmi sem indokolja. Egyre több is a női borász. Van, ahol a családi gazdaság életében válnak nélkülözhetetlen munkatárssá az anyák, lányok, menyek. Másutt a pincekulcs helye eleve a retikülben van, és a családfő a segédmunkás. Gyakran pedig családtól teljesen függetlenül választják a lányok ezt az izgalmas pályát.

Ajándék bornak ne nézd az árát...!


Illetve ne ez legyen az elsődleges szempont. Hanem a tökéletes választás! Senki nem kívánja az egy életre történő eladósodást, főként nem ajándékok kapcsán. De a garasoskodó bor vásárlónál kevés nyomasztóbb faj él a földön. Ráadásul jó és izgalmas dolgokat nem csak aranyárban szerezhetünk be. De amennyiben ajándéknak vesszük a bort, nem baj, ha ezúttal máshová tesszük az anyagiakhoz fűződő lélektani határt.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

2017-03-02 Borháló Hegyvidék
Borháló Hegyvidék

Ingyenes sétáló borkóstoló az üzletünkben, 16-19-ig Az alábbi borokat kóstoljuk: Nagy és Nagy Irsai...
További események

Cím:
1122 Budapest
Maros u.23
(A Városmajor mellett)

Nyitva tartás:
Nyitva tartás:
H-P. 11-19 óráig
Minden szombaton 08-13-ig
Vasárnap ZÁRVA


Elérhetőség:
+36-20-393-7106
hegyvidek@borhalo.com


Újdonságok


A hónap bora:
Barcza Bálint Balatoni Olaszrizling 2015

Somló déli és nyugati oldaláról szedték a szőlőt ehhez a borhoz. A kiváló évjáratnak köszönhetően gyönyörű, érett termést tudott Bálint szüretelni. Nagy testű, magas alkoholú, visszafogott savú bor született a termőhely adta vulkáni mineralitással. A szőlő gyümölcs aromái helyett az érlelt ízek, és az ásványosság érződik a boron.