EBBEN az évben is  nálunk vásárolja meg családtagjainak, barátainak, kollégáinak a jobbnál-jobb borokat, pálinkát és pezsgőt.
Megrendelés esetén házhoz szállítjuk.


Esküvőkre, rendezvényekre nálunk válassz borokat.Minden alkalomra kedvezmény, és biztos ajándék. Budapest területére nagyobb mennyiség esetén ingyenes kiszállítás.
 

Blog


Borhibák, amikor még van remény


Előfordul, hogy az ember hibás árut fog ki. Ez alól sajnos a bor sem kivétel. Lehet, hogy még a pincénél siklott ki egy borkészítési folyamat, a szakszerűtlen szállítás is tönkre teheti a bort, esetleg a tárolás során esik baja a raktárban, üzletben vagy akár otthon. Vannak olyan hibák, amik nem feltétlenül végzetesek. Mielőtt fájdalmas "Inkább a vérem folyna!" felkiáltással a lefolyóba öntöd, adj még egy esélyt ezeknek a boroknak! Ha az alábbi hibákat tapasztalod, van rá némi esély, hogy megmentheted őket.

Az év első fehérbora: Várszegi Csabagyöngye


A Csabagyöngye úgynevezett nulla érlelésű bor, az erjedést követően ugyanis néhány napon belül palackozásra kerül. Így próbálják megörökíteni a bor megszületését követő pillanatot, megőrizni az eredeti szőlőízeket, illatokat. A halványzöld színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt szénsav. A Csabagyöngye Európa legkorábban érő szőlője, így nekünk magyaroknak adatott meg a lehetőség, hogy megalkossuk az „Év első borát”.

Milyen étel illik a bikavérhez?


Nagy általánosságban: a bikavért bátran választhatjuk zsíros ételekhez, frissítő savtartalma ugyanis könnyít a fogásokon. Emellett enyhíti a fűszerességet is, így pikánsabb fogások mellé is szépen passzolhat.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

2017-10-19 Borháló Hegyvidék
Borháló Hegyvidék

Várszegi Pincészet kóstolója az üzletünkben,19 órakor
További események

Cím:
1122 Budapest
Maros u.23
(A Városmajor mellett )

Nyitva tartás:
Nyitvatartás:
H-P. 11-19 óráig
Minden szombaton 08-13-ig
ÜNNEPI NYITVATATÁS:
20-án pénteken 11-20-ig
21-én szombaton 08-14-ig

Vasárnap ZÁRVA
www.csomagpont.hu
GLS átvételi pont


Elérhetőség:
+36-20-393-7106
hegyvidek@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Csabagyöngye 2017
Már kapható a 2017-es szüret első fehérbora! Augusztus elején szüretelt válogatott szőlőből készült halványsárga színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor. Gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt 2g/l maradék cukor és szénsav.