A belváros szívében mindenhez és mindenkihez közel,
     Szeretettel várunk. 

Az üzlet a Pálffy utca 3. szám alatt található,  100 méterre a Nemzeti Színháztól, az Árkád irányában.
Nem lehet eltéveszteni!

Üdvözlettel:

 Fanni, Kinga, Attila, Bence és SzilárdBORHÁLÓ GYŐR BORHÁLÓ GYŐR BORHÁLÓ GYŐR BORHÁLÓ GYŐR

Ti mondtátok

 

"Kedves Bence és Szilárd,
 
ezúton szeretnék megköszönni május 24-i esküvőnk körül nyújtott segítségeteket. 

A borok kiválasztásában, kiszállításában óriási segítség voltatok, jelentősen megkönnyítettétek az esküvő előtti hektikus napokat azzal, hogy csak kiválasztani kellett azokat, a szállításról már ti gondoskodtatok:) ez óriási könnyebbség volt a végső  nagy hajrában. 

A borok kiválóak voltak, vendégeink ezúton is üdvözletüket küldik:)
 
Köszönünk mindent,
Bea és Levente, akik hamarosan a tőletek ajándékba kapott pezsgőt fogják kortyolgatni:)))

Prikler Beáta és Vesztergom Levente"
"Kedves győri Borhálósok,
 
Mondanom sem kell, hogy igen csak megleptetek és persze nagyon megörvendeztettetek! 
Szerencsésnek lenni jó dolog, és ilyen formában (10L Cezar Cabernet Sauvignon!) meglehetősen ritka is ahhoz, hogy az ember ne tudja kellően értékelni.

A Ti viszonylatotokban viszont ez csak "hab a tortán": mióta megnyitottatok rendszeresen visszatérő vevőtök vagyok, mert hogy egy jól megközelíthető helyen, kulturált környezetben, udvarias, segítőkész, de kellően visszafogott kiszolgálás mellett megbízhatóan jó, néha egészen kiváló borokhoz jutottam hozzá (mint pl. a fenti Cezar, vagy szintén tőle a 2007-es Cabernet Sauvignon Selection, a Sabarok, a Tóth Ferenc-féle Pentaton...), mondhatni "baráti" áron, mindkettőnk megelégedésre. 

Üdvözlettel,
 
Hudák Szilárd
egy lelkes, de földön járó (mondhatni kellően visszafogott) hívetek"

 


Blog


GABKO chili termékek. Játék a tűzzel!


Ha a Chili valódi ízét és erejét szeretnéd kipróbálni! Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái! Játék a tűzzel 2012 óta!

Nagy Olaszrizling Kóstoló


Olaszrizling? Olaszrizling! Mi nagyon szeretjük a fajtát és szeretnénk még jobban megismertetni Veletek!

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! De buborékosat! /A fröccsről/


Tudják, hogy Jedlik Ányos találta fel az elektromotort? Hogy a dinamó működési elvét is feltalálta? Hogy megvalósította a szódavízgyártást? Ez azonban melléktevékenység a köz szempontjából, hiszen ő találta fel a fröccsöt. Hogy hogyan?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Egy vidám csapat (Fanni, Kinga, Attila, Bence, Szilárd)
üzletvezető


Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
9022 Győr
Pálffy u.3.
(A Nemzeti Színháztól 100 méterre, az Árkád irányában!)

Nyitva tartás:
H-SZ: 10-20
V: Pihenőnap


Elérhetőség:
96 / 310-797
gyor@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Fahordós  Chardonnay 2016 1,5L
A borban a tökéletes eleganciát és a Balaton sokszínűségét fedezhetjük fel. Illatában a fajtajelleges  banán és ananász aromák, majd a fahordós érlelésnek köszönhetően intenzív vanília kápráztat el. Minimális édességérzet adja a bor gerincét, elegáns, kellemes savakkal párosulva.

Kristinus Sauvignon Blanc 2015 1,5L
A fajtára jellemző tiszta, kifejező illat mélyebb jegyeket is hordoz: kandírozott ananász, méz, barackbefőtt jellemzik. Ízében visszaköszönnek az illatjegyek, kiegészülve sárga almával. Izgalmas bor, amely Magyarországon szokatlan megvilágításba helyezi ezt a szőlőfajtát.  

Kristinus Cabernet  Sauvignon 2015 1,5L
Tiszta, közepes illatában bontás után fokozatosan bukkannak elő a fűszerek. Fekete  bors, füstölt hús csokoládéval és fekete cseresznyével kiegészülve. Kóstolva a bor száraz, intenzív ízében szépen jönnek az illatban ígért jegyek.

Dubicz Irsai Olivér 2016  3L
Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező  bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. A Magyarországi  Újborversenyen aranyérmet kapott.