A víz őselem. Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A Víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)

Imádtuk Istvándy Tamást: korosztályának kiemelkedően tehetséges, szakmájához alázatosan, a borfogyasztó rajongókhoz pedig rendkívül figyelmesen és kedvesen hozzáálló képviselője! Büszkék vagyunk, hogy ezen az estén volt a (világ)premierje több 2016-os tételüknek is.

Ti mondtátok

Horváth Anita véleménye rólunk:

"Mindennel elégedett vagyok. A kiszolgálással, a választékkal és a bolt képével is."

Blog


Prémium spanyol olíva olajokkal bővül kínálatunk


Van egy jelentős szubkultúra, amelyet egyrészt az egészségtudatos táplálkozás motivál (mechanikus sajtolás, nem vegyszeres olajkinyerés), másrészt a gasztronómiai élvezetek (termőhely-, fajta specifikus egyedi ízvilág) táplálnak. Ez a valódi, hamisítatlan, prémium minőségű, kézműves OLIVAOLAJ világa, amit végre a Borháó Dunaújváros üzletében is bemutathatunk vásárlóinknak!

Boros tévhitek 10: Jó bort csak üvegpalackban kapni?


A minőségi borok kereskedelmében szinte mindenhol a 0,75 literes üvegpalackokat látjuk. Aki viszont okosan szeret bort vásárolni, tudja, hogy korántsem ez a legcélravezetőbb módja annak, hogy jó vásárt csináljunk.

Boros tévhitek 6: A jó bort parafával zárják?


Csavarzáras = olcsó. Parafa dugós = elegáns. Biztos ez? Egyáltalán nem!   A minőségi bort hagyományosan parafa dugóval zárják le. Megszokott dolog. Ha viszont végignézel a polcokon, azt látod, hogy lassan több a csavarzáras bor, mint a parafa dugós. Jobb vagy rosszabb ez a parafánál? Miért van egyáltalán szükség arra, hogy eltérjünk a megszokottól?

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2400 Dunaújváros
Devecseri u. 6.
(Dózsa mozitól 50 méterre)

Nyitva tartás:
H: Zárva
K-Sz: 12-18
Cs: 12-18
P: 12-20
Sz: Zárva
V: zárva

Elérhetőség:
+36 30 958 4946
dunaujvaros@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Sárga muskotály-Irsai Olivér 2016 2L
Egy igazi nyári üde illatos fehér bor, Irsai Olivér és Sárga Muskotály
házasításából. Érzékien gyümölcsös, kihívóan kellemes és csábítóan üde.
A legkiválóbb választás egy nyári forró napon.

Naár Tokaji Sárgamuskotály 2016 1,5L
Színe halvány szalmasárga. Illata hűvös, kicsit kapros, körtés. Íze üde hosszú lecsengésű, jó egyensúly jellemzi. Én szívesen iszom nyáron fröccsnek is… magában /ifj. Naár Ferenc/

Dóka Éva Merlot Rosé 2016 0,75L 
Egyediségét utánozhatatlan gyümölcsös-édes illatának, a kortyokban feltáruló játékos savak és finom testesség összhangjának köszönheti. Friss, élénk, ugyanakkor érezzük benne a tartalmat, a BOR-t is! A 2016. évi XVIII. Országos Rozé Borverseny aranyérmes bora, korlátozott mennyiségben érhető el.