Üzletünk Dunakeszi központjábannn, a Lukoil benzinkút mellett található, a Barátság úti pavilonsoron.
Széles választékban kínálunk minőségi magyar folyóborokat az ország történelmi borvidékeiről.
Szívesen látunk mindenkit ingyenes kóstolóval!

Nálunk más a mÉrték!

Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

Húsvéti fejedelmi menükhöz remek borok


Végre itt a várva-várt tavasz! És persze közeleg a húsvét is a maga finomságaival: kalács, tojás és az elmaradhatatlan főtt sonka, tormával. Ez már önmagában is fejedelmi menü, főleg friss, zsenge zöldségekkel kiegészítve. Tedd fel rá a koronát egy merész borválasztással!

Nők a borászatban


Más e egy bor, ha azt egy nő készíti? A borászat klasszikusan férfias szakmának számít. Miért is? Mint sok más szakma esetében, ez a borászatnál is érthető volt régen, ma már viszont semmi sem indokolja. Egyre több is a női borász. Van, ahol a családi gazdaság életében válnak nélkülözhetetlen munkatárssá az anyák, lányok, menyek. Másutt a pincekulcs helye eleve a retikülben van, és a családfő a segédmunkás. Gyakran pedig családtól teljesen függetlenül választják a lányok ezt az izgalmas pályát.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2120 Dunakeszi
Barátság útja 1.
(Pavilon sor)

Nyitvatartás:
ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:
HÉTKÖZNAPOKON
Hétfő- Péntek 11-19- ig
Dec 9 szombat 9 - 16-ig
Dec 10 Vasárnap 9 - 16-ig
Dec 16 Szombat 9 - 16-ig
Dec 17 Vasárnap 9 - 16-ig
Dec 23 Szombat 9 - 19-ig
Dec 24 Vasárnap 9 - 16-ig
Dec 30 Szombat 9 - 16 ig
Dec 31 Szilveszter 9 - 16 ig
Jan 1. ZÁRVA
Jan 2-től a szokásos
Elérhetőség:
+36202200972 Göcsei Csaba
dunakeszi@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.