Kedves Borbarát!

Várjuk szeretettel a Párizsi Udvartól 133 méterre levő borkereskedésünkben!

Üzletünk fő profilját a nagy kiszerelésű minőségi borok alkotják, melyek Magyarország legkedveltebb borvidékeiről, több mint hatvan pincészettől érkeznek hozzánk. A gondosan válogatott, praktikus csomagolású borok mellett ismert és kevéssé ismert, de mindenképpen kiváló pincészetek palackozott borait is áruljuk.
A borok ár-érték aránya utánozhatatlan, verhetetlen, elképesztő. Boraink számos debreceni vendéglátóhelyen megkóstolhatóak "a ház boraként", így például az Incognito Clubban, a Nagyerdei Víztorony kávézójában, a Stay kézműves sörözőben és a Pulzus Caféban.

Jöjjön be hozzánk, hogy megtapasztalja a különleges Borháló minőséget!

Az üzlet bejárata előtt a parkolási lehetőség biztosított.

Ti mondtátok

Amióta a Borhálóban vásárolok, az egész családom borivóvá vált.
(D.A.)

Ha szombat, akkor Borháló!
(Laczkó Krisztián)

Innen rossz bort még nem vittem.
(Jenei Judit)

Aki ide egyszer bejön, abból törzsvásárló lesz!
(Vörös Csaba)

Mióta Simon Noir-t iszom, olyan jó lett a vérképem, hogy a háziorvosom rendszeresen elküld véradásra.
(Molnár Valéria, törzsvásárló)

Blog


Boros tévhitek 7: Jó bor csak a hegyekben terem?


A szőlő a napsütötte lankákon érzi jól magát, az Alföldre csak jobb híján került, főleg azért, hogy a futóhomokot megkösse. Három borvidékünk mégis ezen a tájegységen található. Hogy is van ez? 

Boros tévhitek 6: A jó bort parafával zárják?


Csavarzáras = olcsó. Parafa dugós = elegáns. Biztos ez? Egyáltalán nem!   A minőségi bort hagyományosan parafa dugóval zárják le. Megszokott dolog. Ha viszont végignézel a polcokon, azt látod, hogy lassan több a csavarzáras bor, mint a parafa dugós. Jobb vagy rosszabb ez a parafánál? Miért van egyáltalán szükség arra, hogy eltérjünk a megszokottól?

Boros tévhitek 5: Az édes bor gagyi? 


Divat lett fitymálva beszélni az édes borokról. Aki pedig arra vetemedik, hogy ilyet vásárol vagy fogyaszt, „dilettáns”, „nyeretlen kétéves”, joggal sújtja a borértők megvetése. Mielőtt mindezt elhinnénk, érdemes megállni a szaküzlet polcai előtt, és elgondolkodni egy kicsit.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
4026 Debrecen
Péterfia utca 29.
(Az Egymalom Antikvárium mellett.)

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9-19 h
Szombat: 9-14 h
2017.12.31-én vasárnap 9-14 óra között várjuk kedves vásárlóinkat.
2018.01.01-07. között boltunk zárva tart.

Elérhetőség:
+36-52-79-39-49
debrecen-peterfia@borhalo.com


Újdonságok


Istvándy Jenő Pincészet Vulkán 2016

Egy különleges bor a Káli-medencéből, ami kizárólag a Borháló vásárlóinak szól. Légiessége mellett egyaránt mutat üde citrusos és kamillás jegyeket, szépen érlelt, fás, mély tónusokat és a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek jellegzetes sós-minerális ízvilágát.


Günzer Tamás Rosé 2017

A villányi borvidék legjellemzőbb kék szőlő fajtáiból készült, intenzív epres, málnás jegyekkel rendelkező friss, üde, fiatalos rosé bor.
Magyarország legjobb újbora 2017 - ARANYÉREM - CHAMPION DÍJ