Kedves Borbarát!

Várjuk szeretettel a Párizsi Udvartól 133 méterre levő borkereskedésünkben!

Üzletünk fő profilját a nagy kiszerelésű minőségi borok alkotják, melyek Magyarország legkedveltebb borvidékeiről, több mint hatvan pincészettől érkeznek hozzánk. A gondosan válogatott, praktikus csomagolású borok mellett ismert és kevéssé ismert, de mindenképpen kiváló pincészetek palackozott borait is áruljuk.
A borok ár-érték aránya utánozhatatlan, verhetetlen, elképesztő. Boraink számos debreceni vendéglátóhelyen megkóstolhatóak "a ház boraként", így például az Incognito Clubban, a Nagyerdei Víztorony kávézójában, a Stay kézműves sörözőben és a Pulzus Caféban.

Jöjjön be hozzánk, hogy megtapasztalja a különleges Borháló minőséget!

Az üzlet bejárata előtt a parkolási lehetőség biztosított.

Ti mondtátok

Amióta a Borhálóban vásárolok, az egész családom borivóvá vált.
(D.A.)

Ha szombat, akkor Borháló!
(Laczkó Krisztián)

Innen rossz bort még nem vittem.
(Jenei Judit)

Aki ide egyszer bejön, abból törzsvásárló lesz!
(Vörös Csaba)

Mióta Simon Noir-t iszom, olyan jó lett a vérképem, hogy a háziorvosom rendszeresen elküld véradásra.
(Molnár Valéria, törzsvásárló)

Blog


Boros tévhitek 7: Jó bor csak a hegyekben terem?


A szőlő a napsütötte lankákon érzi jól magát, az Alföldre csak jobb híján került, főleg azért, hogy a futóhomokot megkösse. Három borvidékünk mégis ezen a tájegységen található. Hogy is van ez? 

Boros tévhitek 6: A jó bort parafával zárják?


Csavarzáras = olcsó. Parafa dugós = elegáns. Biztos ez? Egyáltalán nem!   A minőségi bort hagyományosan parafa dugóval zárják le. Megszokott dolog. Ha viszont végignézel a polcokon, azt látod, hogy lassan több a csavarzáras bor, mint a parafa dugós. Jobb vagy rosszabb ez a parafánál? Miért van egyáltalán szükség arra, hogy eltérjünk a megszokottól?

Boros tévhitek 5: Az édes bor gagyi? 


Divat lett fitymálva beszélni az édes borokról. Aki pedig arra vetemedik, hogy ilyet vásárol vagy fogyaszt, „dilettáns”, „nyeretlen kétéves”, joggal sújtja a borértők megvetése. Mielőtt mindezt elhinnénk, érdemes megállni a szaküzlet polcai előtt, és elgondolkodni egy kicsit.

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
4026 Debrecen
Péterfia utca 29.
(Az Egymalom Antikvárium mellett.)

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9-19 h
Szombat: 9-14 h

Elérhetőség:
+36-52-79-39-49
debrecen-peterfia@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Fahordós  Chardonnay 2016 1,5L
A borban a tökéletes eleganciát és a Balaton sokszínűségét fedezhetjük fel. Illatában a fajtajelleges  banán és ananász aromák, majd a fahordós érlelésnek köszönhetően intenzív vanília kápráztat el. Minimális édességérzet adja a bor gerincét, elegáns, kellemes savakkal párosulva.

Kristinus Sauvignon Blanc 2015 1,5L
A fajtára jellemző tiszta, kifejező illat mélyebb jegyeket is hordoz: kandírozott ananász, méz, barackbefőtt jellemzik. Ízében visszaköszönnek az illatjegyek, kiegészülve sárga almával. Izgalmas bor, amely Magyarországon szokatlan megvilágításba helyezi ezt a szőlőfajtát.  

Kristinus Cabernet  Sauvignon 2015 1,5L
Tiszta, közepes illatában bontás után fokozatosan bukkannak elő a fűszerek. Fekete  bors, füstölt hús csokoládéval és fekete cseresznyével kiegészülve. Kóstolva a bor száraz, intenzív ízében szépen jönnek az illatban ígért jegyek.

Dubicz Irsai Olivér 2016  3L
Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező  bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. A Magyarországi  Újborversenyen aranyérmet kapott.