Elsösorban azért csatlakoztunk a Borhálóhoz,mert Ök teljesen új koncepcióval,új szemlélettel álltak elő.MINÖSÉGI bort ELÉRHETŐ áron !Ezt úgy érik el, hogy a BOR a LÉNYEG és nem a körítés és a csomagolás.A bor egyenesen a borásztól ,gondos kiválasztás után érkezik az üzletbe.A borok elsösorban bag-in-box-ban,magnum palackban és egyedi pillepalackban kerülnek forgalmazásba,de természetesen lesz a hagyományos 0.7 l -es palackban is.MINÖSÉGI borok MEGDÖBBENTÖEN jó árakon!!!Az ország összes jelentösebb borvidékéröl megtalálhatóak, a meghatározó fajták.Ezenkivül vannak csak Borhálós ,egyedi ,különleges tételek is,akik  regisztrálnak azok élhetnek elsősorban ezzel a lehetöségel.Egy teljesen ÚJ lehetöségget Kinálunk, a mindennapi borfogyasztáshoz ,NEm MIdennapi ÁRakon!!!


Lehetőség van vásárlás előtt a kóstolásra is. Így könnyebb a választás! :)

Ti mondtátok

"...végre a borkultúra..megfelelő képviselőre talált Baján...csak azt tudom mondani profik !...nemcsak szakmailag ...emberségből is!"
 
"István nagyon jó a feljegyzésed! szuper jó a borháló!"

"Asztamindenit! Nagyon szépen köszönöm! Ez a hír megkoronázta az estémet Iparkodok menni érte Évi"

"A kiszolgalas, a valasztek es az ugyfelkezeles kifogastalan. A bort amit a kisasszony ajanlott, attol a naptol a kedvencem lett! Mindenkinek ajanlom! Ha szuletesnap vagy csak egy laza kis nyari sutogetes, akkor irany a BORHÁLÓ ;) "


Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

Bag-in-Box...mi a szösz?


A bag in box kiszerelés megítélésünk szerint egyre inkább előtérbe fog helyeződni, mi is szeretnénk népszerűsíteni, promótálni ezt a csomagolást is.

Hogyan tárold a bort


Nagyobb mennyiségű bor megvásárlása esetén mindig felmerül a szavatosság és a helyes tárolás kérdése. Röviden leírom ide azt, amit később hosszan ki is fejtek:

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
6500 Baja
Tóth Kálmán u. 4
(Folyó bor jó áron, keresgélj a borhálón. Itt a bort megismered és meglátod, majd megszereted. A legjobb bort megveheted, asztalodra leteheted. Baján van az üzletünk térj be hozzánk mi segítünk.)

Nyitva tartás:
Kedves Borkedvelő és Bor iránt érdeklődő barátaink, munkatársaink, ismerősök, családunk és mindenki aki még nem is tudja, hogy nálunk fog az ország legjobb boraiból kóstolni és vásárolni megdöbbentően jó árakon.

Nyitva tartás:
Hétfő: Szünnap
Kedd-Péntek: 10-18
Szombat: 09-15

Elérhetőség:
0630/248-45-86
baja@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Fahordós  Chardonnay 2016 1,5L
A borban a tökéletes eleganciát és a Balaton sokszínűségét fedezhetjük fel. Illatában a fajtajelleges  banán és ananász aromák, majd a fahordós érlelésnek köszönhetően intenzív vanília kápráztat el. Minimális édességérzet adja a bor gerincét, elegáns, kellemes savakkal párosulva.

Kristinus Sauvignon Blanc 2015 1,5L
A fajtára jellemző tiszta, kifejező illat mélyebb jegyeket is hordoz: kandírozott ananász, méz, barackbefőtt jellemzik. Ízében visszaköszönnek az illatjegyek, kiegészülve sárga almával. Izgalmas bor, amely Magyarországon szokatlan megvilágításba helyezi ezt a szőlőfajtát.  

Kristinus Cabernet  Sauvignon 2015 1,5L
Tiszta, közepes illatában bontás után fokozatosan bukkannak elő a fűszerek. Fekete  bors, füstölt hús csokoládéval és fekete cseresznyével kiegészülve. Kóstolva a bor száraz, intenzív ízében szépen jönnek az illatban ígért jegyek.

Dubicz Irsai Olivér 2016  3L
Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező  bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. A Magyarországi  Újborversenyen aranyérmet kapott.