Elsösorban azért csatlakoztunk a Borhálóhoz,mert Ök teljesen új koncepcióval,új szemlélettel álltak elő.MINÖSÉGI bort ELÉRHETŐ áron !Ezt úgy érik el, hogy a BOR a LÉNYEG és nem a körítés és a csomagolás.A bor egyenesen a borásztól ,gondos kiválasztás után érkezik az üzletbe.A borok elsösorban bag-in-box-ban,magnum palackban és egyedi pillepalackban kerülnek forgalmazásba,de természetesen lesz a hagyományos 0.7 l -es palackban is.MINÖSÉGI borok MEGDÖBBENTÖEN jó árakon!!!Az ország összes jelentösebb borvidékéröl megtalálhatóak, a meghatározó fajták.Ezenkivül vannak csak Borhálós ,egyedi ,különleges tételek is,akik  regisztrálnak azok élhetnek elsősorban ezzel a lehetöségel.Egy teljesen ÚJ lehetöségget Kinálunk, a mindennapi borfogyasztáshoz ,NEm MIdennapi ÁRakon!!!


Lehetőség van vásárlás előtt a kóstolásra is. Így könnyebb a választás! :)

Ti mondtátok

"...végre a borkultúra..megfelelő képviselőre talált Baján...csak azt tudom mondani profik !...nemcsak szakmailag ...emberségből is!"
 
"István nagyon jó a feljegyzésed! szuper jó a borháló!"

"Asztamindenit! Nagyon szépen köszönöm! Ez a hír megkoronázta az estémet Iparkodok menni érte Évi"

"A kiszolgalas, a valasztek es az ugyfelkezeles kifogastalan. A bort amit a kisasszony ajanlott, attol a naptol a kedvencem lett! Mindenkinek ajanlom! Ha szuletesnap vagy csak egy laza kis nyari sutogetes, akkor irany a BORHÁLÓ ;) "


Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

Bag-in-Box...mi a szösz?


A bag in box kiszerelés megítélésünk szerint egyre inkább előtérbe fog helyeződni, mi is szeretnénk népszerűsíteni, promótálni ezt a csomagolást is.

Hogyan tárold a bort


Nagyobb mennyiségű bor megvásárlása esetén mindig felmerül a szavatosság és a helyes tárolás kérdése. Röviden leírom ide azt, amit később hosszan ki is fejtek:

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
6500 Baja
Tóth Kálmán u. 4
(Folyó bor jó áron, keresgélj a borhálón. Itt a bort megismered és meglátod, majd megszereted. A legjobb bort megveheted, asztalodra leteheted. Baján van az üzletünk térj be hozzánk mi segítünk.)

Nyitvatartás:
Kedves Borkedvelő és Bor iránt érdeklődő barátaink, munkatársaink, ismerősök, családunk és mindenki aki még nem is tudja, hogy nálunk fog az ország legjobb boraiból kóstolni és vásárolni megdöbbentően jó árakon.

Nyitva tartás:
Hétfő: Szünnap
Kedd-Péntek: 10-18
Szombat: 09-15

Elérhetőség:
0630/248-45-86
baja@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.