Elsösorban azért csatlakoztunk a Borhálóhoz,mert Ök teljesen új koncepcióval,új szemlélettel álltak elő.MINÖSÉGI bort ELÉRHETŐ áron !Ezt úgy érik el, hogy a BOR a LÉNYEG és nem a körítés és a csomagolás.A bor egyenesen a borásztól ,gondos kiválasztás után érkezik az üzletbe.A borok elsösorban bag-in-box-ban,magnum palackban és egyedi pillepalackban kerülnek forgalmazásba,de természetesen lesz a hagyományos 0.7 l -es palackban is.MINÖSÉGI borok MEGDÖBBENTÖEN jó árakon!!!Az ország összes jelentösebb borvidékéröl megtalálhatóak, a meghatározó fajták.Ezenkivül vannak csak Borhálós ,egyedi ,különleges tételek is,akik  regisztrálnak azok élhetnek elsősorban ezzel a lehetöségel.Egy teljesen ÚJ lehetöségget Kinálunk, a mindennapi borfogyasztáshoz ,NEm MIdennapi ÁRakon!!!


Lehetőség van vásárlás előtt a kóstolásra is. Így könnyebb a választás! :)

Ti mondtátok

"...végre a borkultúra..megfelelő képviselőre talált Baján...csak azt tudom mondani profik !...nemcsak szakmailag ...emberségből is!"
 
"István nagyon jó a feljegyzésed! szuper jó a borháló!"

"Asztamindenit! Nagyon szépen köszönöm! Ez a hír megkoronázta az estémet Iparkodok menni érte Évi"

"A kiszolgalas, a valasztek es az ugyfelkezeles kifogastalan. A bort amit a kisasszony ajanlott, attol a naptol a kedvencem lett! Mindenkinek ajanlom! Ha szuletesnap vagy csak egy laza kis nyari sutogetes, akkor irany a BORHÁLÓ ;) "


Blog


Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

Bag-in-Box...mi a szösz?


A bag in box kiszerelés megítélésünk szerint egyre inkább előtérbe fog helyeződni, mi is szeretnénk népszerűsíteni, promótálni ezt a csomagolást is.

Hogyan tárold a bort


Nagyobb mennyiségű bor megvásárlása esetén mindig felmerül a szavatosság és a helyes tárolás kérdése. Röviden leírom ide azt, amit később hosszan ki is fejtek:

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
6500 Baja
Tóth Kálmán u. 4
(Folyó bor jó áron, keresgélj a borhálón. Itt a bort megismered és meglátod, majd megszereted. A legjobb bort megveheted, asztalodra leteheted. Baján van az üzletünk térj be hozzánk mi segítünk.)

Nyitva tartás:
Kedves Borkedvelő és Bor iránt érdeklődő barátaink, munkatársaink, ismerősök, családunk és mindenki aki még nem is tudja, hogy nálunk fog az ország legjobb boraiból kóstolni és vásárolni megdöbbentően jó árakon.

Nyitva tartás:
Hétfő: Szünnap
Kedd-Péntek: 10-18
Szombat: 09-15

Elérhetőség:
0630/248-45-86
baja@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Csabagyöngye 2017
Már kapható a 2017-es szüret első fehérbora! Augusztus elején szüretelt válogatott szőlőből készült halványsárga színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor. Gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt 2g/l maradék cukor és szénsav.