Események


Újborok kóstolója a Borháló Szolnok-ban!
(2017-11-16)


Mikor? 2017. November 16., csütörtök, 18:00 óra
Hol? Borháló Szolnok
Mennyiért? 3000 Ft. vagy 30 Borháló pont + 1500 Ft. A belépő díjból 500 Ft. levásárolható!
A kóstoló regisztrációhoz kötött!

A Kóstoló Tételei:

Font Gábor - Irsai Olivér 2017
Kocsis Pál nemesítette a Pozsonyi fehér és a Csaba Gyöngye keresztezésével. Friss, üde, határozott Irsai, melynek illata nem túlzó, összhangban van a bor ízével. Zamatos, muskotályos jellegű.

Lisicza Sándor - Zöldveltelini 2017
Kellemes, zöldes citrom színű, könnyű bor, fűszeres jegyekkel.

Várszegi Pincészet - Petit Blanc 2015, 
Chardonnay-Pinot Noir
A prémium kategóriájuk bevezető bora, átmenet a reduktív borok világából a hordós tételekébe. A cuveé összetétele reduktív pinot noir-ból és hordós chardonnay-ból áll. Illatában kiválóan ötvöződik a chardonnay-ra jellemző egzotikus gyümölcsök illetve a fás vajasság, a pinot noirból adódóan pedig a rozékra emlékeztető szamócás jegyek. Izében remekül párosulnak a friss ropogós savak, teltebb, érettebb ízekkel. Egy igazán sokrétű bor, hiszen mindig más és más arcát mutatja nekünk,talán ezért is mondhatjuk rá hogy a mindennapok bora. ( 50% chardonnay.50% pinot noir)

Vojtek családi Pincészet - Primőr Rosé Cuvée 2017, 
Kékfrankos-Portugieser-Pinot Noir
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét. 

Szentpéteri pincészet - Néró Siller 2017,
Neró
Már nem rosé, még nem vörös, a kettő között van. Régi stílus új köntösben. Ugyanolyan válogatásbor, mint a Nero rosé, csak 1,5 órával többet töltött a héján a lé és ezért siller bort készítettünk belőle. Készítési módjában is köztes állapotot testesít meg, fél reduktív, fél oxidatív módon egy letisztult érettebb ízvilággal, meggyes jegyekkel és nagyon finom enyhe vaníliával lehet jellemezni ezt a bort. Savérzetben nagyon kellemes 6-6,5 savtartalommal rendelkezik.

Recas - Cabernet Sauvignon 2016
Fiatal, de kifinomult Cabernet Sauvignon. Illatában először az animális jegyek jelentkeznek, majd a fekete cseresznye, szeder és áfonya kerül előtérbe, mely az izében is jelentkezik. Fiatalosan játékos bor.

Twickel Pincészet - Kajmád Cuvée 2013,
Cabernet Sauvignon-Merlot-Kékfrankos
A bor színe mély, rubinvörös, illatában határozott érett jelleg, fűszerpaprika és aszalt szilva dominál. Ízében élénk savak, sima, érett tanninok és kiváló komplexitás jellemzik.

A kóstoló borkorcsolyáiról mi gondoskodunk.
Reméljük felkeltette az érdeklődésedet a tételsorunk és szeretettel üdvözölhetünk majd vendégeink között!
Regisztrálj és vegyél részt borkóstolónkon! Írj válasz emailt, és jelezd, hogy hányan szeretnétek jönni.A részvétel regisztrációhoz kötött (e-mailben a szolnok@borhalo.com  címen, a 06-20/5500-947 telefonszámon vagy személyesen az üzletünkben).


Vissza
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
5000 Szolnok
Kossuth Lajos út 18. ( Szapáry út - Kossuth tér sarkán a Szapáry Ékszerházzal szemben, az Otp Bank mellett)

Nyitvatartás:
hétfő: zárva (Borért megyünk!)
kedd: 9-18
szerda: 9-18
csütörtök: 9-18
péntek: 9-19
szombat: 9-15
vasárnap: pihenőnap

Elérhetőség:
20/5500-947
szolnok@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.