Események


Naphegy Pincészet – Borász kóstoló!
(2017-11-17)


Pincészetünk a középkori múlttal és hagyományokkal rendelkező faluban Csátalján található. A földbe süllyesztett Pince 1976-ban épült, területe 1600 m2. A kedvező klíma és talaj adottságok- a jellegzetes homok talajtól eltérően itt jórészt löszös- agyagos talajon történik a termesztrés – jó feltételeket teremtenek a szőlő és bor termeléshez.
A Naphegy Pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik, de termőterületei a Szekszárdi Borvidéken is megtalálhatóak.Naphegy Pincészet – Borász kóstoló!

Ahol megtalálható a fűszeres elegancia, a frissítően gyümölcsös és a barrique hordós ízvilág is...

Helyszín: Borháló Szeged
Időpont: 2017. november 17. péntek 18 óra


 részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtehető e-mailben,a szeged@borhalo.com címen, vagy személyesen, az üzletünkben.  

Részvételi díj: 2800 ,- Ft, amelyből az első 10 regisztrálónak 1000,- Ft levásárolható, vagy 2000,- Ft és 10 pont levonása a Borháló kártyádról..


Vissza
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
6722 Szeged
Gutenberg utca 10.
(Az Árkád bevásárlóközpontot a belvárossal összekötő sétálóutcában.)

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8:30 – 19
Szombat: 9 – 15
Vasárnap: ZÁRVA


Elérhetőség:
+36302081299
szeged@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.