Események


Ízek kóstolója
(2017-10-13)„Meggyőződésünk, hogy jó és egészséges csupán az tiszta természetből fakad. A szegedi Magyar Ízek Birodalmában a célunk, hogy megmutassuk mindazt, amit mi gondolunk a táplálkozásról, minőségi élelmiszerről mindazoknak, akik számára ez fontos.

Hisszük, hogy egy jó termékkel szebbé tehetjük a világot, hogy apró örömökkel, egy jó ízzel hozzá tudunk járulni az emberek mindennapjaihoz.”...legyen az étel, vagy bor.Ízek kóstolója

Helyszín: Borháló Szeged
Időpont: 2017. október 13. (péntek) 18 óra

 részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtehető e-mailben,
a szeged@borhalo.com címen, vagy személyesen az üzletünkben.
 

Részvételi díj: 3200,- Ft

A részvételi díj tartalmazza a 6 bortételt és a kóstolótálat.
Az egy személyes kóstolótál tartalma: mangalica sonka, eurodock sonka, speck sonka, két féle szürkemarha szalámi, vörösborban érlelt kecskesajt, maasdamer sajt, szarvasgombás kecskesajt, brie sajt, grissini)


Várunk szeretettel!

.


Vissza
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
6722 Szeged
Gutenberg utca 10.
(Az Árkád bevásárlóközpontot a belvárossal összekötő sétálóutcában.)

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8:30 – 19
Szombat: 9 – 15
Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőség:
+36302081299
szeged@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.