Küldetésünk van: jó bort kell vinnünk egy hálás közösségnek a főváros közepébe.

Olyan helyre, ahol naponta százezrek haladnak el a 4-6-os villamossal és 4-es metróval, valamint pár perc sétával megközelítheti a 2-es és 3-as metró vonaláról is. Választásunk így esett a megújult Rákóczi tér egy eddig kihasználatlan épületének aljában. Hab a tortán, hogy munkahelybarát kereskedés vagyunk, extra hosszú nyitvatartási idővel. Este 9-ig ( 21 óráig!) várjuk vendégeinket.

Kövess minket a Facebook ( http://facebook.com/borhalokorut) oldalunkon is! 

Ti mondtátok

Ti írtátok, ezért úgy hiteles, ha a saját a mondataitokat adjuk közre. Szeretjük a hideget és meleg is, inspirál, motivál és utat mutat, mert a lényeg, hogy amit csinálunk Nektek tetszen.

A rólunk született sok-sok vélemény elérhetőek online, a Tripadvisor oldalán. Köszönjük, hogy Budapest legjobb 20 üzlete közé beválasztottatok, olyan rangsorban, ahol a Mammut, Allee és Westend szerepel mellettünk. 

A vélemény amúgy egy spontán műfaj, ami helyben születik, és valljuk be őszintén sokan rég túllépünk rajta még mielőtt internet elé kerülnénk. Ezért ajtónk mellett mindig ott a könyv, amiben tucatjával gyűlnek vendégeink ítéletei.

Vendégkönyvünk

Blog


Rosék és buborékos italok a nyári melegekre!


A jó idő megérkezésével egyre növekszik a rosé-, gyöngyöző- és a könnyű fehérborok fogyasztása. Ma már nem csak az idősebb korosztály hódol a borkóstolás művészetének, hanem a fiatalabbak is egyre jobban kedvelik a borokat és szívesen ismerkednek velük.

Osztrák-Magyar EB-különkiadás: Magyar ember nem koccint sörrel?


Magyar ember nem koccint sörrel?Az aradi vértanúk emlékezete miatt igaz magyar ember állítólag 150 éven keresztül nem koccinthatott sörrel. Azóta meg, ha nem is túl jó lelkiismerettel, igen. No de ki akar itt sörrel koccintani? 

Ajándékozz bort ballagásra!


Ajándékozz bort ballagásra! Akár a frissen végzett diáknak szeretnél örömet szerezni, akár a tanároknak fejeznéd ki háládat egy palack borral: jó ötlet!  Fontold meg a következőket, hogy biztosan megtaláld a legjobb ajándékot!  Ha diákként a tanáraidnak választasz 

MEGRENDELEM
Hozzáadva

Szabó Eszter
üzletvezető


Események

2017-10-21 Borháló Körút
Várszegi kóstoló az év első fehérborával

Új borok a pincéből és Michelin-csillagos éttermek borremekjei is itt lesznek.
További események

Cím:
1085 Budapest
József körút 29.
(A Rákóczi téri megállónál, a Körút és a Scheiber Sándor utca sarkán + Rukkola és SodaStream pont)

Nyitva tartás:
H-Szo: 12:00-21.00
Vasárnap: zárva

Elérhetőség:
+36 30 948 8513
korut@borhalo.com


Újdonságok


Várszegi Pincészet Csabagyöngye 2017
Már kapható a 2017-es szüret első fehérbora! Augusztus elején szüretelt válogatott szőlőből készült halványsárga színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor. Gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt 2g/l maradék cukor és szénsav.