Események


Fiatal feltörekvő művészek irodalmi estje
(2017-11-17)


”Minden borban kis angyal lakik, aki ha az ember a bort megissza, nem hal meg, hanem az emberben lakó megszámlálhatatlanul sok kis tündér és angyal közé kerül.” (Hamvas Béla: A bor filozófiája)

Szereti a szép magyar művészetet a szép magyar irodalmat a szép magyar borokat?

Ha igen, Önnek is itt a helye soron következő irodalmi borkóstolónkon.

Ezen az estén fiatal feltörekvő művészekkel találkozhatsz:

Fellépők: 
Jordáki Gábor bemutatkozója:  Író , költő, szabadúszó újságíró vagyok. Első sorban verseim által szeretném átadni az irodalom és olvasó kedvelőknek lelkem egy-egy darabját, azt , hogy én miként látom a mi kis világunk.
https://www.facebook.com/Gabrieljordaki35/

Kós Gergely  bemutatkozója: Sok mindent szeretek párhozamosan csinálni, csak néha túl sokat vállalok. Szeretem a kihívásokat és a változatos dolgokat mindenben. Régóta zenélek, és ha van ihlet, akkor ki is használom.

Miklós Róbert bemutatkozója:  26 éves költő vagyok , Minden művészet érdekel. Verseimben szeretném megjeleníteni azokat a dolgokat is, melyek szemmel nem láthatók, nem hallhatók, és szeretnék mélyen az érzelmekre hatni. https://www.facebook.com/Miklos.Robert.Iro/?fref=ts

Halasi Miklós bemutatkozója: Halasi Miklós vagyok és „lovagkoromban” sok verset írtam, melyek legtöbbször romantikusak, máskor elgondolkodtatók. Az elmúlt évben jelent meg a verseimből készült összeállítás, ebből fogok felolvasni az estén.  Emellett a Sukitore erotikus írásokat tartalmazó oldalt üzemeltetem, amiből jelentek meg kötetek könyv formájában is. https://www.facebook.com/halasi.miklos.iro/?fref=ts

Dorothy King bemutakozója: „ Feketéné Király Dóra vagyok, jelenleg két romantikus regény megírásán dolgozom, melyeket Dorothy King néven szeretnék publikálni a jövőben, illetve verseket, és rövidebb novellákat is szívesen írok. Mottóm: Azért élek, hogy írhassak, azért írok, hogy élhessek.” https://www.facebook.com/fkiralydori/?fref=ts

Viháncos Duó bemutatkozója:  Kortárs verseket, illetve saját szövegeket zenésítünk meg, néhány feldolgozást is a repertoárba iktatva. A formáció főleg Budapest és Eger környékén játszik. Tagok: VÍG ORSOLYA - ének; SZINAY BALÁZS - gitár.
https://www.facebook.com/VIH%C3%81NCOS-DU%C3%93-1600678833289366/?ref=ts&fref=ts
Irodalmi estünkön finomabbnál finomabb borokat is kóstolunk:

A kóstolósor:
Lisicza, Rosé 2017  
Lelovits, Mozaik cuvée 2015   
Szeleshát, Frankos Cuvée 2015
Günzer, Etűd 2016 
+1 meglepetés tétel     

Helyszín:
Érdi Vigadó 2030 Érd, Alsó u 2. http://www.erdivigado.hu/index.php

Időpont: 
2017. november 17. péntek, 19:00 órától - 22:00 óráig

Ára: 
3.490 HUF / fő, mely tartalmazza a borkóstolást, borkorcsolyákat (sajttál, pogácsa, víz).
Érdemes mielőbb, nehogy elfogyjanak!
 
Jegyek: 
Az alábbi helyen megvásárolhatja nyitvatartási időben:
Borháló Érd-Diósd 2030 Érd, Balatoni út 59.(A Pataki cukrászda mellett)
Szeretettel várjuk
Krisztina és Miklós

 Vissza
MEGRENDELEM
Hozzáadva

Események

Jelenleg nincs közeljövőben eseményünk, kérünk kattints az elmúlt időkben zajlott eseményekre és iratkozz fel a hírlevelére, nehogy lemaradj a következőről.
Cím:
2030 Érd
Balatoni út 59.
(A Pataki cukrászda mellett)

Nyitvatartás:
kedd-vasárnap: 11.00 - 19.00
hétfő: zárva

Elérhetőség:
+36-30-280-7522
erd-diosd@borhalo.com


Újdonságok


Recas Cabernet Sauvignon 3L
Újdonság Erdélyből! Reduktív technológiával készült, fiatalosan játékos bor praktikus Bag-in-Box kiszerelésben. Fekete cseresznye, szeder és áfonya köszönt ránk mind illatában, mind ízében.

Vojtek Pannon Primőr Rosé 2017 1,5L
Igéző, kicsattanóan friss primőr rozé a villányi Vojtek pincétől. Mesteri összeállítása a korai Kékfrankosnak, az érett Portugiesernek és az elegáns Pinot Noirnak. Intenzív piros gyümölcsök, lendület a kortyban, feszes dinamika teszi igazi élménnyé ezt a rozét.

Lelovits Villányi Rosé 2017 1,5L
Kellemesen friss és üde, fiatalos rozé. Sok-sok piros bogyós gyümölcs frissességét és intenzitását őrzi mind illatában, mind ízében. Minden évben nagy  sikernek örvend borbarátaink körében. Érdemes kipróbálni.